Počela Javna rasprava na Nacrt Statuta Opštine Herceg Novi

Počela Javna rasprava na Nacrt Statuta Opštine Herceg Novi

0
Podijeli

Javna rasprava na Nacrt Statuta Opštine Herceg Novi počinje danas, 11. septembra i trajaće 15 dana, odnosno do 25. septembra 2018. godine, najavljuju iz kabineta predsjednika Opštine.

Javnu raspravu na Nacrt Statuta Opštine sprovodi Кomisija za izradu Nacrta Statuta  Opštine i Predloga Poslovnika Skupštine Opštine Herceg Novi.

Picerija i restoran

Primjedbe, predlozi, sugestije i mišljenja u pismenoj formi dostavljaju se na adresu  – Кomisija za izradu Nacrta Statuta Opštine Herceg Novi, preko Građanskog biroa Opštine Herceg Novi ili mjesnih zajednica, a u elektronskoj formi na e-mail skupstina@hercegnovi.me.

Centralna javna rasprava održaće se u sali Skupštine Opštine Herceg Novi 24. septembra u 18 časova.

Nacrt Statuta Opštine Herceg Novi i ovaj Program dostupni su javnosti objavljivanjem posredstvom medija, sajta Opštine, a u štampanoj formi u prostorijama Službe Skupštine, kancelarija br.39 i u mjesnim zajednicama svakog radnog dana od 8:00 – 15 časova.

Nakon sporovedene javne rasprave Кomisija će razmotriti sve primjedbe, predloge, sugestije i mišljenja učesnika i sačiniti Izvještaj o sprovedenoj javnoj raspravi.

Nacrt Statuta Opštine Herceg Novi, Obrazloženje predloga grba, zastave i praznika Herceg Novog, kao i obavještenje o Javnoj raspravi možete pogledati i preuzeti na sajtu Opštine www.hercegnovi.me

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code