Početna Društvo Počela kampanja “Kad pijem ne vozim”

Počela kampanja “Kad pijem ne vozim”

6

Kampanja „Kad pijem ne vozim“, Uprave policije i AD Pivara Trebjesa, koja će trajati do 20. septembra, pored preventivnog imaće i represivni karakter, saopšteno je iz UP.

Preventivne aktivnosti će se realizovati postavljanjem reklamnih sadržaja na bilbordima pored frekventnih saobraćajnica kao i raspodjelom 2.000 osvježivača vazduha sa logom kampanje.

Pripadnici saobraćajne policije će prilikom redovnih kontrola saobraćaja vozačima dijeliti reklamni materijal.

Pored preventivnih aktivnosti u okviru kampanje službenici saobraćajne policije svakodnevno će preduzimati i represivne aktivnosti – kontrolu prisustva alkohola u organizmu svih kategorija vozača.

6 Komentari

 1. Uvesti kontrolu pojedinim insteuktorima voznje i komisiji, koji pustaju svakojake da polazu i upravljaju vozilima na patevima. Posebnu paznju na obratiti na zenski rod koji je katastrofalan u svakodnevnom saobracaju, a znamo svi da su na lepe oci udvaraca komisije prosle. Mnogo je vise takvih koje izazivaju saobracajne nesrece, nego par pojedinaca koji piju. I statisticki pokazano u nasoj zemlji, samo kao i za sve nikada nije doneseno pravilno resenje.

  5
  8
 2. Da se ja pitam, kaznio bih one koji se uhvate da imaju nedozvoljeno prisustvo alkohola u tijelu na poseban način.
  Morali bi da solo otpjevaju na TV Herceg Novi: “Pijem da je zaboravim”, “U ranu zoru” i “Kafu mi draga ispeci”.
  Ako odbiju da to otpjevaju, morali bi platiti duplo veću novčanu kaznu, boraviti duplo duže u Spužu, ili ostati duplo duže bez vozačke dozvole.

  15
  3

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code