Početna Društvo Počela podjela ulja u Crvenom krstu

Počela podjela ulja u Crvenom krstu

0

U Opštinskoj organizaciji Crvenog krsta u Herceg Novom počela je podjela 3 litra ulja za korisnike najniže penzije i korisnike materijalnog obezbjeđenja porodice, obavijestili su iz organizacije. Podjela ulja obavlja se na osnovu dostavljenih spiskova.

Foto: FB Crveni krst

„Korisnici sa sobom moraju imati indetifikacioni dokument. Ukoliko korisnik iz opravdanih razloga nije u mogućnosti da preuzme pomoć (stara, bolesna, invalidna lica sa udaljenih seoskih područija…), Crveni krst Herceg Novi će pomoć uručiti na kućnu adresu. Krajnji rok za distribuciju pomoći je 30. septembar 2021. godine“, navode u OOCK Herceg Novi.

S obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, apelovali su na korisnike da svoje pravo iskoriste blagovremeno, poštujući propisane mjere, nose zaštitnu masku i drže distancu prilikom preuzimanja pomoći.

„Juče smo podijelili ulje za trideset porodica koje se nalaze na spiskovima, bilo je i onih koji se ne nalaze u evidenciji, a imaju mala ili nikakva primanja ili sa iznosom penzije po navedenom protokolu. Za njih je napravljen poseban spisak”.

Podjela se nastavlja u četvrtak, 16. septembra, od 10 h do 12 h.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code