Počela rekonstrukcija fasade Vatrogasnog doma u Meljinama, ali i isplata prekovremenih i...

Počela rekonstrukcija fasade Vatrogasnog doma u Meljinama, ali i isplata prekovremenih i nagrada za vatrogasce

5
Podijeli

Vatrogasni dom uskoro će imati novu fasadu, novska Služba zaštite i spasavanja dobiće novu opremu, a svi službenici biće nagrađeni za svoj posvećen i požrtvovan rad tokom proteklih mjeseci, poručeno je tokom današnje posjete čelnika Opštine Herceg Novi vatrogasnom domu u Meljinama.

Sa članovima Službe zaštite razgovarali su predsjednik Opštine Stevan Katić i potpredsjednik Miloš Konjević.
Radove na rekonstrukciji fasade Vatrogasnog doma finansira Opština Herceg Novi. Ovo je prvi put da se obnavlja fasada od 1984. godine, kada je dom izgrađen.

Picerija i restoran

Predsjednik Katić je kazao da su izmirene sve obaveze prema vatrogascima u plaćanju prekovremenog rada, te da će svakoga od njih Opština i dodatno nagraditi sa po 200 eura.

Čelnici Opštine obišli su cijeli dom i prezentovana im je postojeća oprema. Saglasili su se da novska Služba dobro opremljena, ali da ulaganje mora da se nastavi, posebno kada je riječ o poboljšanju voznog parka.

S obzirom da je dosta opreme nastradalo u posljednjim požarima, dogovorena je nabavka nove garderobe, čizama, crijeva, maski, svjetiljki, šlemova, u skladu sa zahtjevima same Službe.

5 Komentari

 1. Bravo samo nsprijed nastavite tako sloga kucu gradi svakim danom nesto se radi radjaju se nove ideje i moj savjet zabiljezi te to sve kamerama i svaki detalj da bude zapisan kako bi na kraju 4 godine pokazali DPSu kako se radi i voli svoj grad.

  20
  23
  • Moj gradjani, Dps je ovo stavio u plan i program za ovu godinu još prošle godine i obezbjedio novac u u budžetu. Kako se crvenokravatasi brinu o vatrogascima vidjeli smo. Nego je muka završiti sve sto je pokrenula prošla vlast za samo 2 godine, a mora se jer piše sve u budžetu pa će biti muka na kraj godine objasniti zašto “sposobni nijesu završili sto su nesposobni počeli”

   16
   21

Ostavite komentar

*

code