Počela sanacija kupališta ispod bivšeg Novosadskog

Počela sanacija kupališta ispod bivšeg Novosadskog

3
Podijeli

Kako su i najavili iz Javnog preduzeća za upravljanje morskim dobrom, jutros su počeli pripremni radovi za sanaciju dijela kupališta ispod bivšeg Novosadskog odmarališta, odnosno sada hotela Vojvodina.

Bager barske kompanije Đokić group d.o.o. je na lokaciji ispod Galeba, gdje pokušava da “premosti” potok, odnosno napravi nasip kojim bi se povezale dvije obale, kako bi mehanizacija mogla da prolazi plažama do urušenog dijela, stotinjak metara dalje.

Picerija i restoran

Dio mehanizacije već je na terenu, a dio se očekuje narednih dana. Ukoliko vremenski uslovi budu pogodovali, sav posao mogao bi biti završen za dvadeset dana.

Dio ovog  kupališta urušen je još prošle zime, kada su jaki valovi “slomili” betonske ploče  na nekoliko manjih djelova. Budući da taj dio nije bio bezbjedan za korisnike, postavljena je zaštitna ograda, a kupalište nije moglo biti ponuđeno u zakup.

U sanaciju  će Morsko dobro uložiti skoro 20 hiljada eura. Radovima je obuhvaćeno  betoniranje površinskog dijela, saopšteno je ranije iz Morskog dobra.

3 Komentari

  1. Zasto bi angazovali neku firmu iz naseg grada, bolje tudjinu platiti. A kada treba neka pomoc, onda se sjete i Krusa i Beka, stvarno Vas sram bilo. Tako bi bilo i da je neki veci posao.

    3
    4
  2. Znaci stigla je masinerija strasne companije djokic a ti kruso posalji nekog svog inzinjera da uci kako ti ispred nosa “renomirana” companija djokic uzima poso. Za koji mislim da bi malo bolji preduzimac zavrsio brze bolje za duplo manje pare bez ugradnje pojedinaca.

    11
    2

Ostavite komentar

*

code