Početna Društvo Počela sanacija trotoara u ulici Orjenski bataljon

Počela sanacija trotoara u ulici Orjenski bataljon

7

Sa prvim suncem poslije trosedmične kiše, u ulici Orjenski bataljon počela je više nego potrebna sanacija zdrobljenog trotoara, koji je naročito na potezu od nekadašnjeg duba pa niže, bio prepolovljen.

Radove, prema tenderu, izvodi lokalna firma, Role inženjering, a vrijednost radova procijenjenih tenderom iznosi 25 hiljada eura. Predviđeno je da posao bude gotov za 25 dana.

Adaptacija trotoara radi se prema projektu Agencije za izgradnju i razvoj Herceg Novog. Zbog specifičnosti lokacije i stanja na terenu, trasa je podijeljena u tri segmenta.

Adaptacija trotoara, kako je objašnjeno u dokumentaciji, radiće se od uzbrdice u ulici Orjenski bataljon do marketa IDEA.

Prvi segment obuhvata dio od uzbrdice do raskrsnice sa Banjalučkom ulicom. Ukupna dužina ove dionice je 95 m.

Drugi segment obuhvata dio od raskrsnice sa Banjalučkom ulicom do stepeništa. Ukupna dužina ove trase je 87 m.

Treći segment uređenja je od stepeništa do marketa IDEA. Na tom dijelu potrebna je djelimična sanacija. Garantni rok za izvedene radove je dvije godine.

7 Komentari

 1. O kojoj podlozi pricate? Usitnjavaju napukli beton sa lica mjesta i popunjavaju rupe. Nek izadje neko na teren da vidi sto se i kako radi.

  13
  1
 2. ISPADE METAR TROTOARA 1000e.
  TO ROKI…
  DERI KAD IMA NAS KOJI PLAĆAMO POREZE I DOPRINOSE!
  A OPŠTINI SE KAKO KAŽU NE ISPLATI DA KUPE KAMION I BAGER, I DA DAJE PLATU NEKOLIKO RADNIKA DA RADE POŠTENO LOKALNE PUTEVE, TROTOARE, I SVE OSTALO NA KOJIMA SE DRUGI OBOGATIŠE, NA RAČUN NAS GRAĐANA!
  TUGA JAD I ČEMER!

  20
  7
 3. I kako sad cca 200m trotoara kosta 25 000€ ,a 100m u Igalu kostalo 120 000€ ?
  A da ne pricamo da je priprema podloge 3 puta teza na ovih 200m trotoara…

  18
  4

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code