Početna Društvo Počele pripreme za Čolin koncert u Igalu, samo da ne pljušti kiša

Počele pripreme za Čolin koncert u Igalu, samo da ne pljušti kiša

18

Čast da otovri jubilarni 50. Praznik mimoze u Herceg Novom pripala je jednoj od najvećih regionalnih muzičkih zvijezda – Zdravku Čoliću. Koncert je zakazan za petak, 1. februara. Podgorička firma Studio Dragutinović zadužena je za opremanje muzičke bine i ozvučenja.

Poznato je da popularni Čola nastupa na velikim binama, pa će i ova, čije je montiranje danas započeto na platou kod hotela Igalo, biti velikih gabarita.

Picerija i restoran

Kako su za Radio Jadran kazali iz tehničke službe Herceg festa, bina će biti dimenzija 20x12m, odnosno 250m² sa oko 130m² led ekrana, sa velikim brojem šarenih reflektora i oko 150 kilovata ozvučenja. Binu će sa Zdravkom Čolićem dijeliti 13 članova benda.

Koncertu legendarnog sarajevskog pjevača, koji je prvi javni nastup imao 1967. godine u Bijeloj, prethodiće nastup bubnjara Dragoljuba Đuričića i Balkanske lavine.

Program na platou hotela Igalo u petak počeće u 18 časova nastupima DJ-eva i uličnih performera.  Organizatori Praznika mimoze planiraju i karnevalsku povorku, koja će u 19:30 krenuti od Trga Nikole Đurkovića Njegoševom ulicom prema Igalu.

U ovom momentu nije zahvalno govoriti što u slučaju jače kiše, ali i o tome u Direkciji festivala razmišljaju. Ukoliko posluži vrijeme, na otvaranju “Mimoze” i koncertu Zdravka Čolića, moglo bi, kako očekuju, biti oko 15 hiljada posjetilaca.

18 Komentari

  1. SVE JE SUPER SAMO NAM JOS COLA FALI. TO STO NEMAMO KANALIZACIJU, JAVNI WC, STO SU PLATE NAJNIZE U EVROPI STO SVAKI DAN OSTAJEMO BEZ POSLA I SREDSTAVA ZA ZIVOT NEMA VEZE BITNO JE DA DODJE COLA I DA IZ OVOG GRADA ODNESE 70.000 E NASIH PARA KOJE SMO PAMETNIJE MOGLI UTROSITI. NIJE VREME ZA PJESMU I SKAJANJE VRIJEME JE DA SE UOZBILJIMO DA NE BUDE KASNO AKO NIJE VEC.

    9
    5
  2. Ko voli dobru zabavu, i dotičnog muzičara, mislim da mu ni kiša neće smetati…. I Jamiriquai je imao koncert 2002 god u Veroni , po najvećem pljusku…

    18
    4

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code