Početna Društvo Počelo betoniranje postojećeg makadamskog puta do sela i manastira Bunovići

Počelo betoniranje postojećeg makadamskog puta do sela i manastira Bunovići

6

Makadamski put do sela Bunovići i Manastira Bunovići će do 7. avgusta biti betoniran u potpunosti, u dužini od oko 300 metara. Vrijednost ovih radova iznosi skoro 17 hiljada eura, navodi se u saopštenju lokalne uprave.

Teren na kojem se izvode radovi danas su obišli Sekretarka za lokalnu samoupravu Vesna Samardžić i koordinator za mjesne zajednice Veselin Baćović.

Prema riječima sekretarke Samardžić, Opština Herceg Novi se do sada pokazala kao veoma aktivna po pitanju rješavanja problema oronule i zapuštene infrastrukture, sa naglaskom na zaleđe našeg grada, te naglasila da će lokalna uprava i nastaviti u tom duhu da radi, kako bi postepeno kvalitet života naših građana bio na višem nivou.

– Betoniranje puta do sela Bunovići biće završeno tokom sljedeće sedmice, ali moram naglasiti da kao odgovorna lokalna samouprava, mi već imamo u planu sljedeće lokacije na kojima će biti potrebno izvesti radove kako bi sanirali puteve, zaključila je Samardžić.

6 Komentari

  1. Ovo treba pohvaliti. Ljudima treba omogućiti da imaju pristoje puteve i prilaze nakim objektima od kulture i značaja, ali ima još mjesta u samoj blizini grada koji su teški za prilaz, kako mještanima, tako i turistima. Jedno od takvih mjesta su tzv.Mirine u Đenoviću. Od “magistrale (pršut krivina) prema moru, samo 120 metara puta ne liči mjestu koje preferira da se hvali turizmom.

    5
    4
  2. Ovo je super, ali stvarno to su toliko mali zahvati i ulozi da ne treba toliko pompe i drame. Ne znam zbog cega niste napravili 100 metara trotoara od Zelenike do Kumbora-Zmijice,nego ljudi setaju po magistrali ! Ponudili smo vam da mi gradani to sami bez vas uradimo samo da ne saljete inspekciju,dajte nam samo betona ! Ali postoji visa sila -politika

    26
    3

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code