Početna Oko nas Tivat Počeo Harmonika fest

Počeo Harmonika fest

0

Međunarodni muzički festival za harmoniku, IX “Harmonika Fest“, koji se realizuje u saradnji sa Centrom za kulturu Tivat počeo je koncertom Beltango kvinteta koji je publiku u hotelu Čedi Luštica Bay uveo u svijet tanga, navodi se u saopštenju Luštica bay-a.

„Od osnivanja 2010. godine “Harmonika fest” predstavlja jedan od vodećih festivala za klasičnu harmoniku u regionu. Našem renomeu doprinijelo je i učešće eminentnih profesora, svjetskih umjetnika i velikog broja takmičara koji raste iz godine u godinu, čime je festival postao prepoznatljiv i na evropskom nivou. Želim da se zahvalim i našim domaćinima Luštici Bay koja nam je obezbijedila ovaj prelijep prostor za otvaranje festivala i koji su se pobrinuli da se ovdje svi osjećamo ugodno. Posebnu zahvalnost dugujem čovjeku koji je prepoznao kvalitet Harmonika festa, Nevenu Staničiću, direktoru Centra za kulturu Tivat“, rekao je direktor NVO “Harmonika Fest“, Predrag Janković.

Luštica Bay ove godine podržava najveće umjetničke festivale koji se održavaju na području Boke – Purgatorije Tivat, KotorArt, Operosa Herceg Novi, Mediteranske note i “Harmonika fest“, zaključuju u saopštenju.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code