Početna Društvo Početkom jula asfaltiranje dionica u Sutorini, Baošićima i Bijeloj, posao od 75...

Početkom jula asfaltiranje dionica u Sutorini, Baošićima i Bijeloj, posao od 75 hiljada eura

7

Kompanije Car invest iz Kotora i Asfalt beton iz Podgorice asfaltiraće početkom jula tri putne dionice, ukupne dužine oko kilometar, za što će Opština Herceg Novi platiti skoro 75 hiljada eura.

Ilustracija

Riječ je o dionicama Sutorina – Mojdež, odnosno tzv. Tijesnom klancu, gdje će novim asfaltom biti prekriveno između 500 – 600 m puta. Vrijednost tog posla, koji će izvoditi Car invest je 29,6 hiljada eura.

Picerija i restoran

U isto vrijeme biće asfaltirano i stotinjak metara ulice od Mjesne zajednice Baošići do Podkuline, a radove će izvoditi Asfalt beton iz Podgorice za 14,8 hiljada eura.

Uz to, biće asfaltirano i 200 m dionice puta od MZ Bijela do Centra Žager. Taj posao izvodiće takođe kotorski Car invest, a vrijednost posla je 29,8 hiljada eura.

Prema riječima v.d. načelnika Sekretarijata za komunalne djelatnosti, ekologiju i zaštitu životne sredine, Aleksandra Kovačevića, posao na sve tri dionice trebalo bi da bude obavljen u roku od tri dana.

7 Komentari

 1. Radovi na pomenute 3 dionice su trebali biti zavrseni u sklopu asfaltiranja setalista, sto je i logicno..ali nisu iz razloga sto su izvodjace povukli sve na sjever pred izbore da gore asfaltiraju i ne daju im da se vrate i zavrse dok gore obecano ne zavrse. To je jedini razlog zasto se ceka jul da se asfaltira navedeno! Zalite se Dušku Markoviću, on izvodi radove po sjeveru.
  I uzgred, kad o necemu pisete, pisite precizno jadranasi…ne ide put od mz do Potkuline, ne ide drugi odz do Zagera…to su nebuloze. Izadjite iz fotelje novske prosetajte rivjerom i nekad nesto napisite tacno.

  4
  1
 2. Hahaha sacekajte 15.jul bice vise ljudi ? ko je vama dao da upravljate opstinom , dvije nacrtane ovce vam ne bih dao da cuvate . Jadni grade sjedis na kraj mora……

  21
  8

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code