Počinje gradnja depandansa hotela i spa centra Lazure Marina & Hotel

Počinje gradnja depandansa hotela i spa centra Lazure Marina & Hotel

6445
3
Podijeli

Kompanija Imperio Holdings Ltd DOO (IHL), investitor luksuznog kompleksa Lazure Marina & Hotel, koji se gradi u Meljinama, dobila je dozvolu za izgradnju depandansa hotela i spa centra.

Kako su kazali Radiju Jadran iz kompanije, depandans hotela će biti izgrađen iza istorijske zgrade Lazareta, na mjestu nekadanjih skladišta. U novoj zgradi će se nalaziti apartmani, a u prizemlju će biti otvoren mali tržni centar, nekoliko restorana i kafića, kao i dječija igraonica. Plan izgradnje predviđa i podzemni parking.

Picerija i restoran

Spa centar, koji će kao kompleks biti otovren cijele godine, obuhvataće zatvorene i otvorene bazene, nekoliko vrsta saune, studija za masažu, ljepotu i tretmane.

– Veoma smo zadovoljni što smo dobili građevinske dozvole za sve dijelove kompleksa, sada samo očekujemo dozovlu Opštine za čišćenje korita rijeke Nemila, kao i za rekonstrukciju starog mosta, koji spaja jadransku magistralu i ulicu Brace Pedišića, a koji  je sada zatvoren – rekli su nam u kompaniji Imperio Holdings.

Kada most bude popravljen, to će dosta značiti lokalnom stanovništvu, posebno Mjesnoj zajednici Meljine.

Lazure Hotel se nalazi u restauriranom istorijskom zdanju Lazaret, u Meljinama, gdje će biti 24 smještajne jedinice, 2 restorana sa baštom i terasama sa pogledom na more, vinskim barom, konferencijskom salom i malim muzujem koji je posvećen istoriji ovog unikatnog mjesta.

Kompanija je započela pripremu i gradnju kompleksa u Meljinama 2014. godine. Završena je izgradnja obalnog zida, kamenog šetališta koje povezuje Meljine sa Šetalištem Pet Danica, izgrađen jaht klub. A krajem prošle godine dobila je dozvolu i za izgradnju marine.

3 Komentari

Ostavite komentar

*

code