Početna Sport Počinje Regionalna vaterpolo liga: Jadran gostuje imenjaku iz Splita

Počinje Regionalna vaterpolo liga: Jadran gostuje imenjaku iz Splita

2

Vaterpolisti hercegnovskog Jadrana Carine gostuju imenjaku iz Splita, u prvom kolu Regionalne vaterpolo lige, sjutra u 19 časova. Utakmica se igra 3 dana prije redovnog termina iz razloga nastupa Splićana u trećem krugu kvalifikacija za Ligu Šampiona. Izabranici trenera Petra Radanovića putuju u Split sa željom da na startu takmičenja upišu pobjedu.

Trener Petar Radanović kazao je da je splitski Jadran jak protivnik, te da Jadranaši neće imati jednostavan zadatak.

“Jadran splitski se pojačao sa par dobrih igrača, nije lak protivnik. Vjerujem da ako budemo imali nivo igre od prošle godine, približno našim mogućnostima, onda ćemo moći pružiti jak otpor”, istakao je Radanović.

Kako je rekao, nakon ove utakmice Jadranaši će znati na čemu su.

“I nadam se nastaviti takmičarsku sezonu pozitivno”, zaključio je Radanović.
Jadran Carine domaćin je 2. kola Regionalne lige, 28. septembra, kada će na svom bazenu dočekati beogradski Partizan. Takođe, prvo kolo Lige Šampiona Novljani će igrati pred svojom publikom protiv duborovačkog Juga 8. oktobra.

Crnogorski Šampion za takmičarsku sezonu koja je pred nama pojačao se dovođenjem Marina Čagalja, Splićanina koji je igrao za Mladost koja je osvojila Regionalnu ligu ove godine. Još jedna bitna promjena u redovima Novljana je i Petar Tešanović, rođeni Jadranaš, koji će biti prvi golman momaka sa Škvera.

Ekipa Jadrana Carine putuje u Split u sastavu: Petar Tešanović, Marino Čagalj, Vlado Popadić, Dimitrije Obradović, Dušan Banićević, Kanstantsin Averka, Petar Mijušković, Danilo Radović, Đuro Radović, Vladan Spaić, Nikola Brkić, Marko Petković – kap., Darko Đurović, Uroš Vučurović . Trener ekipe Petar Radanović, pomoćni trener Lazar Vuksanović, fizioterapeut Dejan Mihajlović.

Utakmicu možete pratiti na kanalu Arena sport 5, u 19 časova.

2 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code