Početna Oko nas Budva Počinje Sea dance: Učesnici, prevoz, karte, pravila ponašanja…

Počinje Sea dance: Učesnici, prevoz, karte, pravila ponašanja…

0

Na plaži Buljarica u Budvi večeras počinje VI izdanje festivala Sea dance, koji će trajati do 1. septembra. Na nekoliko bina okupiće se trenutno vodeća imena house, pop, trap, hip hop muzike….

Foto: Sea Dance Festival fb page

Prva noć festivala biće u znaku Sven Väth, Richie Hawtin, regionalne trep senzacije Senidah i drugih….

Sjutra veče između ostalih nastupiće Robin Schulz, Ofenbach, Marko Nastić, Darko Rundek i ekipa, Surreal…

Posljednja, treća noć festivala, biće u znaku najpoznatijeg svjetskog producenta, ujedno najveće zvijezde festivala David Guette, a osim njega nastupiće još britanski Disciples, Recondite live, Who See, Danny Cruz i mnogi drugi….

BINA, OPREMA, OZVUČENJE – POSLJEDNJA RIJEČ TEHNIKE

Ovogodišnji Sea Dance prikazaće najmoćniju festivalsku produkciju ikad viđenu u Crnoj Gori. Tokom sva tri dana festivala biće postavljena kompletna produkcija Exita skrojena po zahtjevima jednog od najzahtjevnijih izvođača na svijetu, David Guetta, uz opremu koja je dopremljena u čak 11 šlepera.

Foto: www.seadancefestival.me

U postavci bina na festivalskom prostoru učestvuje oko 120 ljudi, dok će tokom festivala, od danas do 1. septembra, broj angažovanih premašiti i hiljadu. Specijalno za ovogodišnji Sea Dance iz Grčke stiže osam kolor-lasera posljednje generacije, koji će uz specijalnu prateću opremu, te 126 rasvjetnih uređaja i brojne dodatne scenske efekte, kreirati impresivne prizore iznad cijelog festivalskog prostora.

Glavna bina, na kojoj će nastupiti Guetta, u konstrukciji teži više od 50 tona čelika i aluminijuma, a na sebi nosi opremu sa najvećih bina Exita.

PREVOZ IZ HN, KO, TV…

Autobusi iz Herceg Novog, u danima trajanja festivala, kretaće ka plaži Buljarica u 17 časova kod Sportskog centra. Na putu za Buljaricu autobusi će stati i preuzeti putnike u Tivtu u 18 sati kod pumpe Eko. Autobusi iz Kotora, u danima trajanja festivala, kretaće ka plaži Buljarica u 18:00 časova, kod Kamelije.

Cijena karte u oba pravca iz Herceg Novog 19 eura, Kotora 14 eura i Tivta 17 eura. Karta se kupuje direktno na ulazu u autobus prije polaska. Povratna karta za autobuske prevoze važi za jedan festivalski dan.

Foto: Sea Dance Festival fb page

Vrijeme dolaska svih autobusa na plažu Buljarica je u 20 časova sa svih relacija, a povratak sa festivala za sve autobuse predviđen je u 4h.

Zvanični taxi prevoznik festivala je Palma taxi. Garatovana cijena po pravcu na relaciji Budva – Buljarica je 24 eura po vozilu i 7 eura po pravcu na relaciji Petrovac – Buljarica po vozilu. Taxi stajalište će biti tačno obilježeno na samoj lokaciji festivala.

„Apelujemo na sve posjetioce da koriste organizovan i jasno obilježen prevoz oznakom “Sea Dance prevoz”, a ne sopstveni, kako bi se izbjegle veće gužve. Upravo zato se organizator i potrudio da obezbijedi autobuske linije iz svih obližnjih gradova Crne Gore“, navodi se na sajtu festivala.

PRAVILA ULASKA/IZLASKA

Kapije Sea Dance festivala otvaraju se svakog festivalskog dana u 10 h, a zatvaraju narednog u 4 sata poslije ponoći. Ulaz tokom dnevnog programa slobodan je svakog dana od 10 h do 17 h, a od 17 h i tokom večernjeg programa moguć je samo uz festivalsku narukvicu, tj. jednodnevnu ulaznicu.

U toku jedne večeri na festival se može ući samo jednom. Ukoliko izađete, osoblje na ulazu neće biti u mogućnosti da vas ponovo pusti unutra.

KAKO DO KARATA?

U prodaji su jednodnevne ulaznice koje za prvi i drugi dan iznose svaka po 17.99 eura, dok je cijena za treći dan 19.99 eura. Od danas, cijena kompleta iznosiće 50 eura, a jednodnevnih 19.99 eura za petak i subotu i 24.99 eura za nedjelju.

Ulaznice su dostupne u GIGSTIX prodajnoj mreži na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore, a više informacija, posebno o stvarima koje se (ne)mogu unijeti kroz kapije festivala, dostupne su na zvaničnom sajtu festivala.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code