Podgorička ekipa Dangerous pobjednik turnir 3×3 Montenegro na Kanli Kuli

Podgorička ekipa Dangerous pobjednik turnir 3×3 Montenegro na Kanli Kuli

4
Podijeli

Košarkaški spektakl 3×3 Montenegro, održan je juče na Kanli kuli, a pobjednik turnira je podgorička ekipa Dangerous.

Oni su u finalu bili bolji od G-unit iz Bara. Savladali su ih rezultatom 18:14. Podgoričanima je pripala nagrada od 1500 eura, a ekipi iz Bara za osvojeno drugo mjesto 500 eura.

Picerija i restoran

Vrijeme je ipak išlo na ruku učesnicima, pa je turnir kako je i bilo najavljeno održan na otvorenom. Organizatori su zadovoljni kako je turnir prošao potvrdio nam je jedan od organizatora, Milorad Šutulović.

– Gradu i košarkašima smo podarili jedan vrhunski turnir, na nestvarnoj lokaciji. Ovakav turnir i na ovakvom mjestu sigurno nikada nije odigran u ovom dijelu Evrope. Žao mi je što nije bilo malo više publike – rekao je on.

Na Kanli kuli se sastalo 12 ekipa koje su igrale u četiri grupe, iz svake grupe su dvije najbolje prošle dalje i igrale četvrtfinale.

4 Komentari

  1. Odlicna ideja. Mislim da ovo ima veliki potencijal zbog samog ambijenta. Samo dogodine odraditi malo bolju promociju i ranije krenuti sa marketingom. Mislim da bi sam abijent mogao da privuče i ekipe iz regiona. Potencijalno bi mogao da lici na “red bull king of the rock”. Samo bi trebalo zaintrigirati nekog malo ozbiljnijeg sponzora (pa i neki svijetski brend, sto da ne…) i organizatorima priključti ljude koji su imali iskustva sa organizacijom takvih manifestacija. Basket kao new age sport pripada subkulturi koja sa sobom vuče i specifičnu muziku i ostale elemente kao sto su grafiti i DJing. Moze se povezati sa ranijim manifestacijama gdje su rađeni murali po gradu, muzičkim performansima na Spanjoli.
    Pada mi na pamet… Zamislite da se na primjer organizuje svijetsko ili evropsko prvenstvo u basketu… Napravimo arene na Forte Mare, Kanli kulu i Spanjolu. a zavrsnicu turnira na Mamulu…
    Za sve ozbiljno u zivotu treba vremena, istrajnosti i prije svega jasna vizija. Onda nista nije nemoguće.

    18

Ostavite komentar

*

code