“Podijelimo teret” i u januaru

“Podijelimo teret” i u januaru

1
Podijeli

Zbog velikog interesovanja kupaca, Elektroprivreda Crne Gore odlučila je da se akcijom “Podijelimo teret 5” nastavi i tokom januara. Akcija omogućava kupcima iz kategorije domaćinstva, koja imaju dug, da ga što jednostavnije otplate.

Tokom novembra i decembra, u akciji do danas je potpisano 10.235 sporazuma o izmirenju duga. Od navedenog broja, 8797 potpisanih sporazuma odnosi se na kupce koji su nastavili izmirenje obaveza po prethodno potpisanim sporazumima iz akcije, dok se 1.438 novih kupaca priključio akciji i potpisalo sporazum “Podijelimo teret 5”, saopštavaju iz EPCG.

Picerija i restoran

U akciju “Podijelimo teret 5”, do 31. januara, mogu se uključiti svi kupci iz kategorije domaćinstva koji imaju dug, bez obzira na njegovu visinu, kao i kupci kojima ističu postojeći sporazumi sklopljeni u akciji Podijelimo teret 3.

Uslov za priključenje akciji je da su plaćena tri posljednja računa, kao i decembarski račun do 31. januara. Kupci iz kategorije domaćinstva će dug po osnovu utrošene električne energije, bez obzira na njegovu visinu, biti u prilici da otplaćuju u 22 fiksne mjesečne rate od 20 eura (za iznos duga iznad 440 eura, za dug do 440 eura, broj rata određuje se tako što se iznos duga dijeli sa 20 eura).

Od trenutka potpisivanja sporazuma, kao i za vrijeme urednog izmirenja obaveza po njemu, kupcima se neće obračunavati zatezna kamata. Da bi sporazum o izmirenju duga ostao na snazi, svakog mjeseca mora se redovno plaćati rata u iznosu od 20 eura i tekući račun.

– Akciji se mogu priključiti i kupci kojima je obustavljeno snabdijevanje električnom energijom, kao i domaćinstva koja žele da reprogramiraju već potpisane Ugovore o izmirenju duga. Napominjemo da će uz ovaj sporazum, kupci imati obavezu da potpišu i Ugovor o snabdijevanju, ukoliko to već nisu uradili – dodaju iz EPCG.

Više infromacija kupci mogu dobiti besplatnim pozivom na broj 19100, na šalterima, web portalu www.epcg.com ili Facebook strani.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code