Podmlađeno Primorje 1945 dočekuje košarkaše Lovćena

Podmlađeno Primorje 1945 dočekuje košarkaše Lovćena

11
Podijeli

“KK Primorje 1945”  dočekuje sjutra, od ove sezone jednu od najkvalitetnijih ekipa u ligi, ABA 2 ligaša KK Lovćen sa Cetinja.

Novljani će biti u prilici da predstave potpuno novi tim sezone čije je redove napustilo čak 6 igrača, 3 mlada reprezentativca Grković (Teodo), Čepić (Radnički BG), Vukčević (Mađarska), iskusni Kovačević (Ibar), juniorski reprezentativac Novak Obradović (Dinamik Bg) i Baćović.

Picerija i restoran

“U sezonu ulazimo sa potpuno novim timom, mladim momcima koji su željni da se pokažu u pravom svjetlu novskoj publici. Nadamo se podršci sa tribina i pozivamo sve ljubitelje košarke da dođu i podrže novski klub”, kazao je šef stručnog štaba Primorja  1945, Slobodan Savović.

Utakmica je na programu sjutra veče od 19 h, u Sportskom centru Igalo, a ulaz je besplatan.

11 Komentari

 1. Rad u klubu je godinama , pa i deceniju čitavu sistematski loš. I kad su se bilježili neki “rezultati” u KK Primorju su mlađi pogoni kojima se kite ovi iz uprave ( dolazili iz drugih novskih klubova ) KK Primorje (ABS tada ) je za svoje juniore obezbjeđivalo 3-4 sata termina sedmično , a više od toga imaju rekreativci koji igraju fudbal u balonu. Pare su se trošile bez plana i zacrtane dugoročne strategije razvoja kluba. Dakle momci u punoj snazi koji su procjenjeni kao dobri i talentovani ,niti imaju uslova za rad , niti motivacije niti materijalne satisfakcije. Do svoje 17-18 godine radili su na volju , želju, snove -entuzijazam i kad taj rad treba valorizovati, KK Primorje je prvo koje nije stajalo iza svojih igrača. Pogledajte samo uslove u dvorani Igalo ( nema tople vode , nema parketa ) ….
  Ako bi pričali o organizaciji rada u klubu , dovoljno je pogledati šta klub ima od mlađih kategorija.
  Tako da u poslednjih par sezona definitivno ne treba kriviti igrače za “rezultate” već naći uzrok problema zašto mladi i talentovani sportisti napuštaju grad i zemlju… A to je mislim svakome jasno…U ovako bolesnom sistemu , prepunom interesnih grupa i pojedinaca koji guraju svoj i partijski interes nema prostora za ozdravljenje sporta

 2. Sutjeska. 4 mlada igraca ukupno 21 minuta. Procenat suta 4 od 6. Rus, bek, suter 1 od 14 sam
  http://www.kosarka.me/crna-gora/prva-a-prva-b-liga/10193-sutjeska-bez-poteskoca-protiv-primorja

  Ulcinj. 5 mladih igraca ukupno 15 minuta. Procenat suta 1 od 2. Rus, bek, suter 1 od 7 sam
  http://www.kosarka.me/crna-gora/prva-a-prva-b-liga/10127-ulcinj-ubjedljiv-protiv-primorja

  Podgorica. 6 mladih igrača ukupno 41 minut. Procenat šuta 5 od 7 . Rus, bek, šuter ne vidim ga
  http://www.kosarka.me/crna-gora/prva-a-prva-b-liga/10060-studenti-ubjedljivo-startovali-protiv-primorja

 3. Objavite na portalu statistiku nakon utakmice, da svi vide ko, kako i koliko igra. Može i link za sajt košarka.me.
  Na prošloj utakmici onaj rus je igrao preko 30 min i pogodio jednom od četrnaest pokušaja. Bek šuter, reprezentativac, mlada nada naše košarke …

 4. Ovi su preuzeli ekipu Primorje i zatekli 12 stranaca u ekipi, ekipu uveli u prvu ligu i napravili 5 reprezentativaca. Takva vam je cijela istina 😀

  2
  2
  • Reprezentativce su napravili Dejo Bijelić i Marinko Kovačević, pa su došli sa 15-16 godina u Primorje i kad su vidjeli sa kim imaju posla, razbježali su se na sve strane. Ovo ti je prava istina.

 5. Hahahahahahahahahaha

  Pa sta reci a ne zaplakati, tako su pricali i prosle sezone, prosjek ekipe prosle godine je bio 18 godina uz to 5 reprezentativaca mladjih selekcija, izboren opstanak plus juniori na fajnal for i to komentarisete kao neuspijeh??????? Ove godine prosjek 17 godina a koliko reprezentativaca to cemo da vidimo. A ovi sto bi htjeli da njihova djeca igraju moraju da znaju da prvo moraju da nauce da trce pa tek onda da se bave sportom, ali zasto hvaliti kad mozemo da mrzimo 😀
  P.S. mrzovoljci dodjite da vidite djecu kako igraju pa onda pricajte, ali ste me lijepo nasmijali hahahahahahhahahahaha

  2
  3
 6. Svake godine sve gore. Podmlađeno Primorje je sve starije, a mladi igrači iz Novog ne igraju uopšte.Tri mlada reprezentativca otišla iste sezone!? Ne treba očekivati baš uslove kao u NBA,ali nisu ova šestorica otišli bez veze. Bilo bi interesantno vidjeti koliko će igrati ti mladi,a ne samo da griju klupu.

 7. Istini za volju, nije “podmlađeno” jer mladi sjede na klupi i propadaju, a pet-šest igrača koji su u rotaciji stariji su od prošlogodišnjeg prosjeka. Doveli su igrače bez angažmana, a sve naše su rašćerali. Loše se radilo, pa su loši i rezultati.

  8
  1

Ostavite komentar

*

code