Početna Društvo Podrška TO Herceg Novi istim programima kao lani

Podrška TO Herceg Novi istim programima kao lani

14

Izvršni odbor Turističke organizacije Herceg Novi, trebalo bi sredinom iduće sjednicie da zasjeda četvrti put od konstituisanja Skupštine TO.

Materijali su još u pripremi, a prema riječima pedsjednika Izvršnog odbora, Saše Đorđevića, na dnevnom redu bi ponovo trebalo da se nađe finansijska podrška TO manifestacijama do kraja ljetnje sezone. Prva među njima biće organizovanje crnogorskog finala City games-a na Škveru.

Đorđević ne zna tačno kada bi Pavle Obradović trebalo da preuzme rukovodeću funkciju, odnosno mjesto v.d. direktora TO, na kojem je još uvijek Ana Stanišić. Kako je kazao, i dalje se upotpunjuje neophodna dokumentacija za njegovo postavljenje.
Na prošloj sjednici Izvršnog odbora, odobrena je finansijska podrška TO u visini između 40 i 50 hiljada eura, za 8 projekata:

Jutro uz Castel Nuovo, II Festival klapa, nastupe ženske klape Lira, Trg od knjige, nastup vaterpolo veterana na Svjetskom prvenstvu u Mađarskoj, kao i za turnir u Herceg Novom, podrška za organizovanje II Luštica festa, Guitar Art, te podrška za humanitarnu akciju “Trojka iz bloka”.

Podsjetićemo da je Skupština TO, sa članovima Izvršnog i Nadzornog odbora i radnih tijela, konstituisana sredinom juna. Usvajanjem Finansijskog plana i Programa rada za ovu godinu, sa 18 glasova vladajuće koalicije, nakon skoro 4 mjeseca, na sjednici lokalnog parlamenta 29. juna, deblokiran je rad ove organizacije.

14 Komentari

 1. Ako se ovaj Obradovic prihvati uloge v.d.direktora TO Herceg Novi,onda je to hrabar covjek.Biti direktor bez staza i iskustva u turizmu je zaista hrabrost.

  21
  2
 2. G-djice Ana ostanite i dalje na ovom polozaju,jer ovog sto predvidjaju za zamjenu,nije Vam ni do koljenja po znanju i sposobnosti.IOHN u Vama ima pravu licnost sa ugledom za postobanje.

  5
  16
 3. Ha ha ha veteranima pare da idu u Madjarsku i gore se banjaju i piju piva poslije utakmice…to će donjeti nivskom turizmu boljitak. Kao i za turnir u HN da platimo za sve tako da ti sto budu igrali borave o našem trošku.

  32
  2
 4. Veteranima se daju pare za njihov doprinos u razbijanju vaterpolo kluba Jadran koji organizuje Novska lista, to je njihov doprinos hercegnovskom turizmu.Ta sredstva treba usmjeriti za mediteransku muziku i festival klapa.

  35
  8
 5. Čekajte samo da vidite kakva će bruka biti kada bude festival klapa, koga finasira TO HN. Sada svi gradov,i pa i PG počeli da njeguju ovu vrstu muzike. Poćeli su u Perastu ,ali dobro se što ova klapska pjesma vraća. Samo treba da postoje uslovi..Kada budu klape za koji dan pjevale ispod Tore, s Kanli Kule će ih razvaliti Vlado Georgijev sa ozvučenjem , a Vlado ima seriju tezgaroških konecarata i ovo ljeto.

  23
  3
 6. Ako moze neko da objasni kojom logikom se birajju ove manifestacije koje se podrzavaju. Kako ce dovesti turiste to sto saljemo veteranw u Madjarsku ili to sto ce Lira pjevati kosovske a ne novskw pjesme po trgu. Klape su animacija turista koji su vec tu a dovesti nove je posao za koji mi nemamo kadar ni u novoj vlasti

  27
  8
  • Generalno si u pravu ali potrebno je organizovati i neki vid zabave i za prisutne goste, … E sad’ da li su ovi programi od interesa za gradski turizam – ja mislim vecina NE!

   28
   1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code