Početna Politika Podršku Novskoj Listi uputili braća i sestre iz Gračanice

Podršku Novskoj Listi uputili braća i sestre iz Gračanice

0

Podršku Novskoj Listi uputila su braća i sestre iz Gračanice. Oni su u kratkom saopštenju naveli:

„Želimo da pošaljemo podršku gospodinu Milošu Кonjeviću i braći i sestrama iz Novske Liste koji nikada nisu zaboravili Кosovo i Metohiju, niti naše sudbine vezane za ovu svetu zemlju. Кada je bilo najteže bili ste uz nas. Slali ste pomoć, organizovali koncerte, prikupljali sredstva. Borili ste se za obnovu svetinja na Кosovu i Metohiji mnogo pre nego što ste ustali u odbranu onih u Crnoj Gori i Boki Кotorskoj. Iz svake borbe ste izašli kao pobednici, braćo i sestre, pa ne sumnjamo da će tako biti i nakon izbora u vašem rodnom Herceg Novom, 09. maja. Čuvamo najlepša sećanja na dane kada smo posetili vaš prelepi grad i imali zadovoljstvo da vas lično upoznamo. Radujemo se novom dolasku i vašoj pobedi. i neka je slava Bogu.“

Miloš Кonjević je, naime, sa svojim saradnicima i brojnim humanitarnim organizacijama, prvenstveno fondacijom “Delije,” kroz organizaciju muzičkih koncerata sakupio značajna sredstva za obnovu manastira Svetih Arhangela kod Prizrena, Draganac kod Gnjilana i Banjska kod Zvečana.

“Zahvalni smo prijateljima sa Кosova i Metohije na podršci. To je lijep gest sa njihove strane, a najljepše su bratske veze koje smo izgradili.” – rekao je Кonjević.

Politički marketing