Poklon gradu: Sjutra koncert Nena Belana u Tivtu

Poklon gradu: Sjutra koncert Nena Belana u Tivtu

869
0
Podijeli

neno belan tivat plakatU znak obilježavanja Dana državnosti Crne Gore, TO Tivat organizuje sjutra, 11. jula, koncert Nena Belana, kao poklon gradu Tivtu.

– Nakon što smo povodom 10 godina nezavisnosti, 21. maja obojili Pine u crveno, sada ćemo gradsku rivu obojiti predivnim zvucima muzike i dobrim raspoloženjem – poručuju organizatori.

Picerija i restoran

Neno Belan, nekad frontman popularnog splitskog sastava Đavoli, s kojima je u kratkom roku postigao veliki uspjeh na području bivše Jugoslavije, te ostavio pregršt evergreenova iza sebe, kao sto su “Pričaj mi o ljubavi”,”Stojin na kantunu”, “Bambina”, “Dani ljubavi”, “Ja volim je”, “Ostani uz mene”, “Dugo toplo ljeto” i druge, danas je solo izvođač uz prateće Fiumense.

Posljednji u nizu hitova kao što su “Jer je pjesma dio nas”, “Oceani ljubavi”, “Ulicama grada (Pjesma sreće)”, “Kiša”, “Anđela, anđele”, “Galeb”, “Kad plima se diže”, “Rijeka snova”, svoju privlačnost temelje na retro zvuku Belanovog crvenog Gretscha, vokalnom višeglasju i temama o ljubavi, nostalgiji, Mediteranu.

Iz TO Tivat pozivaju da zajedno sa Nenom Belanom zapjevamo  pjesmu sreće “Ulicama grada” Tivta i da ih ispunimo “Oceanima ljubavi”.

Početak koncerta zakazan je za 22 h a ulaz je kao i na svim dosadašnjim koncertima koje organizuje TO Tivat besplatan.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code