Poklon gradu za praznik: Teretana na otvorenom u Igalu

Poklon gradu za praznik: Teretana na otvorenom u Igalu

5582
11
Podijeli

Za radost života u pokretu, u Igalu je, ispred Titove vile, postavljena teretana na otvorenom. Na inicijativu Agencije za izgradnju i razvoj Herceg Novog i Kabineta predsjednice Opštine kompanija “Coca Cola Hellenic” u saradnji sa Upravom za sport i mlade donirala je Herceg Novom prvu ovakvu aktivnu zonu u Opštini Herceg Novi.

teretana na otvorenom igalo 1Teretanu je otvorio sekretar za društvene djelatnosti i sport, Vladimir Dželetović, koji je uvjeren da će vježbanje na otvorenom privući veliki broj rekreativaca, bez obzira na godine i pol:

Picerija i restoran

– Teretana predstavlja slobodnu aktivnost, povod za druženje i nema ograničavajućih termina. Mnogi rekreativci će svoj dan, poslije šetnje, brzog hoda ili trčanja sada moći da dopune i novim načinima vježbanja, rekao je Dželetović i pozvao Novljane i goste da na najbolji način iskoriste ovo vježbalište.

teretana na otvorenom igalo 2Nada se da će uspješna saradnja sa kompanijom “Coca Cola Hellenic” biti pokazatelj i drugim kompanijama da je lokalna uprava spremna na saradnju i da je društveno odgovorno poslovanje i podrška lokalnoj zajednici za svaku pohvalu.

Lokaciju za postavljanje teretane na otvorenom –  u hladu borova u parku ispred Titove vile ustupio je bez nadoknade Institut Dr Simo Milosević, čime su podržali projekat koji će koristiti svim građanima i turistima, a posebno mladima.

Na ovaj način Herceg Novi se pridružio “Pokretu za radost” i postaje jedna od crnogorskih opština koje su dobile “Coca-Cola” aktivne zone.

Ideja projekta je pokretanje što većeg broja građana na bavljenje fizičkim aktivnostima i rekreaciju na otvorenom.

11 Komentari

  1. Predsjednica dosla na “otvaranje” teretane a nema je ni u muzej ni u Sutorinu na dan borca ni nidje dje bi morsla biti. Dzele konacno svoj na svome ako razumjete.

  2. E baš su slatki ovo dvoje iz opštine veliki je ovo uspjeh za grad mnogo su učinjeli. Nego sam se baš zabrinuo gdje su ti borovi kad su na toj lokaciji samo palme i masu kamp kućica od cirkusa. Te se sprave ni ne primjećuju od velikog cirkusa, taman da cirkusanti zajedno sam našim cirkusantima iz opštine porade na svojoj kondiciji.

  3. JE LI TERETANA IMA DOZVOLU ZA RAD? NEMOJTE DA ZA NEKOLIKO DANA PREDSJEDNICA OPSTINE UKINE TERETANU, ISTO KAO STO JE UKINULA INDENPEDENCY PARK U GRADU.

Ostavite komentar

*

code