Poklon studentima: Besplatan upis u biblioteke

Poklon studentima: Besplatan upis u biblioteke

1
Podijeli

Hercegnovska biblioteka se uključila u program obilježavanja 5. oktobra nacionalnog dana podizanja svijesti o bibliotekama, koji pod sloganom „Čitamo prošlost, pišemo budućnost“, organizuje Centralna univerzitetska biblioteka Crne Gore.

Povodom ovog nacionalnog dana iz Gradske biblioteke i čitaonice Herceg Novi omogućili su  svim studentima da 5. oktobra obave besplatan upis u ovu javnu ustanovu.

Picerija i restoran

Manifestacija je dio  projekta Erasmus +, Mreže servisa za podršku bibliotečkoj mreži Zapadnog Balkana kroz modernizaciju biblioteka i nivoa stručnosti i kvalifikacija bibliotečkog osoblja u visokoškolskim institucijama. Učestvuju univerzitetske, narodne, visokoškolske i specijalne biblioteke, kao i Nacionalna biblioteka Crne Gore “Đurđe Crnojević”. Na inicijativu Centralne univerzitetske biblioteke da  omoguće besplatan upis 5. oktobra za sve studente, odazvale su se biblioteke u Baru, Beranama, Budvi, Cetinju, Kotoru, Nikšiću, Herceg Novom i Podgorici.

1 komentar

  1. Zaludu je besplatno,još je sramota čitat knjige;treba da ubijede jedni druge preko fejzbuka da je to antikancerogeno.Oni koji su čitali izgubili su vid,a za dana moraju da rade da bi preživjeli.

Ostavite komentar

*

code