Početna Politika POLA TONA RIBE I 800 LITARA VINA I PIVA ZA PETROVAČKU NOĆ

POLA TONA RIBE I 800 LITARA VINA I PIVA ZA PETROVAČKU NOĆ

0

petrovacka-noc11Petrovac će biti domaćin kako kažu organizatori najveće pučke fešte od ribe, vina i muzike. Tradicionalnu Petrovačku noć otvoriće sportsko takmičenje, a menadžerka Maja Rašković najavljuje za radio Jadran  i nastupe poznatih crnogorskih muzičara.

“Program će početi od 16 h tradicionalnim takmičenjem u plivanju i vuči konopa. U 17 h defileom gradske muzike svečano ćemo i otvoriti Petrovačku noć. Nakon gradske muzike koncert će održati klapa Castel Nuovo i Harmonia. Od 20 h koncert će održati i gitar duo Srđan Bulatović i Darko Nikčević. “

Najzanimljivi dio programa svakako će biti nastup Jelene Rozge i grupe Van Gogh.

“Koncert će održati i domaća pjevačica Nina Žižić. Nakon nje nastupiće plesni studio Soletico iz Bara sa jednom plesnom tačkom. Nakon plesne tačke nastupiće Jelena Rozga, a onda Van Gogh.”

Prošle godine dobili smo nagradu Wild Beauty za najbolju turističku manifestaciju u Crnoj Gori i ne sumnjamo da ova fešta može proći bez velike posjećenosti – štaviše očekujemo porast gostiju u odnosu na prethodne godine” – kaže Raškovićka.

Kako bi provod bio zagarantovan Turistička organizacija Budve koja je i organizator pripremila je bogatu trpezu -pola tone ribe i 800 litara vina i piva.

 

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code