Početna Društvo Policija kod Novljanina našla oružje, municiju, bombu i eksploziv

Policija kod Novljanina našla oružje, municiju, bombu i eksploziv

10

Pretresom stana i drugih prostorija  koje koristi S.M (57) iz Herceg Novog službenici Centra bezbjednosti su pronašli i oduzeli oružje, municiju, bombu i eksploziv. Protiv osumnjičenog podnijeta je krivična prijava.

Hercegnovska policija je po prethodnoj naredbi sudije za istragu izvršila pretres stana S.M. i oduzela pištolj, dvije lovačke puške, ručnu bombu M75, pakovanje plastičnog eksploziva težine oko 200 grama i 99 komada municije različitog kalibra, saopšteno je iz Uprave policije.

Oduzeti predmeti biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Herceg Novom koji je naložio da se se protiv S.M. podnese krivična prijava zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

10 Komentari

 1. Ne podrzavam nikoga ko ima toliku kolicinu oruzja,ali sto ne kazete da covijek zivi sam u najvecu zabit, da nikoga ne dira, da je dinamit gradjevinski,da nema nikakve veze sa bilo kakvom vrstom kriminala?
  To je uspijeh policije? A operativna saznanja, spijao ga komsija.

  75
  7
 2. haahahah hvala vam što nas čuvate 😀 a što ćem osa bananama koje su stigle u Bar ? Kako ovi oduzmu nekom municiju ,tako neko nekog sačeka u mrak ili na sred bulevara u Pg …Tragedija od države

  32
  7

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code