Policija pretresla četiri stana u Herceg Novom

Policija pretresla četiri stana u Herceg Novom

9
Podijeli

Policijski službenici CB Herceg Novi i Grupe za suzbijanje droge Herceg Novi, po naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Herceg Novom pretresli su danas četiri stana koje koriste  T.D., Dj.P., D.S. i J.M., nezvanično saznaje Radio Jadran.

Tom prilikom u stanu J.M. je pronađen startni pištolj, bejzbol palica, 4 mobilna telefona i oko 75 grama materije smeđe boje nepoznatog sadržaja koja će biti proslijeđena na vještačenje.

Picerija i restoran

U međuvremenu iz Uprave policije su i zvanično saopštili da su službenici Centra bezbjednosti Herceg Novi i Odsjeka za borbu protiv droge izvršili pretres na četiri lokacije, koje koriste S.D. (32), P.Đ. (26), M.J. (27) i D.T. (34). Svi su iz Herceg Novog.

Pretresom u stanu koji koristi M.J. pronađeno je i oduzeto: drvena palica tzv. bejzbolka, četiri mobilna telefona u kojima su se nalaze tri SIM kartice različitih operatera, gasni pištolj marke „Autom pistole“ kalibra 8 mm sa okvirom, PVC kesa sa praškastom materijom svijetlobraon boje, nepoznatog projekla, nalik na opojnu drogu heroin, težine oko 75 grama, kao i vaga za precizno mjerenje proizvodjača „Vivax“ na kojoj je bilo tragova praškaste materije svijetlobraon boje.

Oduzeti predmeti biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.Državni tužilac u ODT u Herceg Novom, kao i državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici će nakon vještačenja  kvalifikovati ovaj događaj, saopšteno je iz Uprave policije.

9 Komentari

 1. Strasno stq se desava,to sa incijalima kao mi neznamo ko su ,a sve se sazna.Dodju pojedini sa sjevera iz sela tu se udome ozene i misle e super sad cu ja zaraditi dobre pare,a nista ne raditi.Eto sad samo mi je zao od jednog od njih zene i cerkice nista vise zalost !

 2. Ovo je baš baš veliki uspjeh naše policije: oduzeta čak 4 telefona, startni pištoljčić, bejzol palica i neka (sumnjiva) materija ….
  Sve što su oduzeli svako dijete može bez posebne dozvole i problema da nosi na ulici.

  Mora da su se dobro namučili, dok su se dokopali ovog dokaznog materijala.
  A šta su našli u ostalim stanovima? Ako nisu našli ništa osim navedenog – ili ih je neko grdno ”navuk’o”, ili se zezaju sa običnim narodom, dok u međuvremenu pravi kriminalci uživaju netaknuti.

  Ubeđen sam da ovakve vijesti ne bi trebali objavljivati – jer ovo nisu nikakve vijesti.

  8
  2

Ostavite komentar

*

code