POLICIJA U HERCEG NOVOM RASVJETLILA VIŠE KRAĐA

POLICIJA U HERCEG NOVOM RASVJETLILA VIŠE KRAĐA

127
0
Podijeli

kradja ilustracijaHercegnovski policajci su prethodnih dana podnijeli poseban izvještaj protiv dva državljanina Republike Srbije Lj.B. (60) i T.J. (33), oba iz Šida, zbog osnovane sumnje da su u saizvršilaštvu počinili četiri krivična djela teška krađa i jedno krivično djelo krađa, dok je protiv M.Ć. (30) i V.A. (21), oboje iz Herceg Novog, podnijet izvješataj kao dopuna krivičnih prijava zbog osnovane sumnje da su u saizvršilaštvu počinili pet krivičnih djela teška krađa.
Sumnja se, da su Lj.B. i T.J. na području Herceg Novog počinili četiri krivična djela teška krađa, tako što su od više lica otuđili novac u različitim valutama. “Lj.B. i T.J. su takođe počinili i jedno krivično djelo krađa, na način što su, dok su turisti bili u vodi, iz njihove torbe ukrali dva mobilna telefona, kameru i ključeve”, saopšteno je iz Uprave policije.
O svim događajima je pravovremeno obaviješteno Osnovno državno tužilaštvo u Herceg Novom.
Hecegnovski policajci su rasvijetlili i pet teških krađa iz prethodnih godina počinjenih na području te opštine i to četiri teške krađe počinjene u 2009. godini na štetu pravnih lica i jednu tešku krađu iz 2011. godine počinjenu na štetu fizičkog lica, za koje se sumnjiče M.Ć. i V.A.
“M.Ć. i V.A. su otuđili novac, tehničku robu i alkoholna pica”, saopšteno je iz Uprave policije.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code