Poljak priznao da je podmetnuo požar na Žanjicu

Poljak priznao da je podmetnuo požar na Žanjicu

13
Podijeli

Teško krivično djelo izazivanje opšte opasnosti, podmetanje požara, nije lako dokazati, ali u slučaju požara koji je juče izbio na hercegnovskom izletištu Žanjic, na Luštici, izvršilac je poznat i tim prije, jer je priznao da je izazvao vatru.

Kako Radio Jadran saznaje, riječ je o devetnaestogodišnjem mladiću, poljskom državljaninu, W.O.K.

Picerija i restoran

Njega su priveli službenici CB Herceg Novi i saslušan je tokom noći kod Osnovnog državnog tužioca u Herceg Novom. Utvrđeno je da je ovaj Poljak podmetnuo požar na Žanjicu i zadržan je do daljnjeg u pritvoru.

Očekuje se i zvanično saopštenje Uprave policije Crne Gore.

13 Komentari

 1. Tako je moj imenjace naprtnjacu na leđa pa uzbrdo dok nedodu mu.a do koljena pa kad je isprazni deset po guz..i
  Nije taj sam i koja smijelost doći među narod. Banda bjelosvecka.

  9
  1
 2. Previse je pozara da bi ovo slucajno sve bilo. A ovo sto je kao “bolest ljudi”- ocigledno je polozaj jupitera u odnosu na saturn specifican pa se odjednom svi “bolesni” pojavise u isto vrijeme na istom mjestu.

 3. MLAD,ZELEN 19 GOD…. PO DUBINI ISPITAT SLUCAJ, PROFIL LICA, PRIPADNOST RAZ. GRUPAMA I SOCIJALNIM MREZAMA SHODNO NJEGOVOM UZRASTU,PREDUZET SVE OPERATIVNO TEHNICKE MJERE PREMA LICU I GRUPI SA KOJOM JE ZATECEN.UTVRDIT DA LI JE U PITANJU SAMO DEVIJANTNO PONASANJE STARIJEG PUNOLJETNIKA ILI JE INDOKTRINISAN OD TRECE STRANE.NA OSNOVU PRIKUPLJENIH PODATAKA STVORITI PROFIL RIZICNIH GRUPACIJA TE DJELOVATI PREMA NJIMA MEKOM SILOM NA NACIN DA SE ODVRATE OD CINJENJA SL. DIVERZIJA. KAZNENU POLITIKU POOSTRIT, A U OVOM SLICAJU NE IZLAZIT U JAVNOST SA VISINOM KAZNE….

  7
  3
 4. SAD GA TREBA ODRATI DOK NE KAZE SA KIM JE RADIO ZA KOGA I KO FINANSIRA OVE ,,ESKURZIJE ,, PROTIV CG I HN .NIJE NISTA SLUCAJNO I SVE IMA SVOJE ZASTO I ZATO .POLICIJO POKAZI SVOJU SNAGU I UMJECE I OPRAVDAJ NARODNO POVJERENJE .

  51
  5

Ostavite komentar

*

code