„POLO“ PARKING SERVISA (NE)PROPISNO NA MJESTU ZA MOTORE

„POLO“ PARKING SERVISA (NE)PROPISNO NA MJESTU ZA MOTORE

108
0
Podijeli

auto_parking_servisaSivi “Polo“, registarskih tablica HN AE 924, nije privatni auto direktora hercegnovskog Parking servisa, Miša Matkovića i nije parkiran pogrešno.

Slušalac Radija Jadran na društvenoj mreži facebook pronašao je ovu fotografiju i pitao nas, da li je direktor Parking servisa  parkirao na nedozvoljenom, mjestu za motore.

Picerija i restoran

– Ne, to nije moj auto – kategorički je demantovao Matković. To je vozilo Parking servisa i ne vozim ga samo ja nego još nekoliko zaposlenih i nije pogrešno parkirano – kaže Matković.

Mjesto jeste žutim linijama označeno za motore, ali kako nema znaka koji na to i ukazuje, parkiranje je dozvoljeno i sasvim regularno – tvrdi Matković.

Ovo je, inače, jedno od najtraženijih mjesta za četvorotočkaše, riijetko dvotočkaše, u centru grada, jer je na odličnoj poziciji, a uz to je i besplatno i jedino je takvo u Herceg Novom.

– Naši službenici se tu parkiraju jednom ili dva puta sedmično, a evo i sada je to mjesto zauzeto – rekao nam je Matković.

Iz sekretarijata za saobraćaj opštine najavljeno je skoro postavljanje znaka na ovom parking mjestu, za motore.parking_hn

Kako saznajemo, možda ga čak i ne bude, jer je prvobitno rješenje bilo da se tu nađe još koji kontejner za smeće.

U  saobraćajnoj policiji su Radiju Jadran kazali da je parking prostor u vlasništvu Parking servisa, te da se zato oni mogu parkirati gdje god hoće!? ( Čak i ako krše propise?)

U ovom slučaju, ipak, nema saobraćajnog znaka, već je parking mjesto označeno žutim linijama za motoriste.

Druga je priča, što je ono i jedino besplatno, pa često dopadne upravo vozilu Parking servisa umjesto nekom građaninu.

Foto: Facebook

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code