POLUMATURANTI SA TOPLE NA EKSKURZIJI

POLUMATURANTI SA TOPLE NA EKSKURZIJI

142
0
Podijeli

ekskurzija polumaturanti 2013Učenici devetih razreda Osnovne škole “Dašo Pavičić” iz Herceg Novog, njih 130, jutros su otišli na ekskurziju po Crnoj Gori, u organizaciji barske agencije “Plus Tours”.
Cijena ekskurzije je 160 eura, ali za razliku od nekih novskih škola u kojima je puna cijena morala biti plaćena odmah, roditelji  će plaćati u čak šest rata.

Po planu puta tokom popodneva trebalo bi da budu u Plavu, gdje će provesti prvu noć, a već sjutra ujutru putuju na Žabljak, gdje će boraviti naredna 4 dana, odakle će organizovati svakodnevne izlete.
Za pet dana, koliko će trajati putovanje, učenici će obići Virpazar, manastir Morača, Kolašin, Biogradsko jezero, Gusinje,
Ali-pašine izvore, Crno i Vražije i Zimjisko jezero, skijalište Savin kuk, Pljevlja, manstir Sv. Trojice, Husein pašinu džamiju, Pivski manstir, etno selo Brezna, Nikšić, sabornu crkvu Sv. Vasilija Ostroškog….
Povratak je planiran u četvrtak u kasnim večernjim satima, a sa učenicima su na putovanje otišle razredne starješine i zamjenik dirktora Blago Radanović.
Na ispraćaju đaka, na platou Instituta u Igalu, okupio se kako to obično i biva veliki broj roditelja, koji su imali samo dvije molbe za svoje tinejdžere, da se drže dalje od alkohola i nevolja. Samo tako, uz sve ono što budi vidjeli i saznali o sjeveru Crne Gore djeci će ekskruzija ostati u lijepom sjećanju.
Nastavnici su inače odlučili da svako neprimjerno ponašanje kazne prijevremenim vraćanjem kući.

Picerija i restoran

 

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code