Početna Društvo POMOGNIMO NAŠIM SUGRAĐANIMA – HUMANITARNA AKCIJA SJUTRA NA TRGU

POMOGNIMO NAŠIM SUGRAĐANIMA – HUMANITARNA AKCIJA SJUTRA NA TRGU

0

Zbog velikog interesovanja za pomoć u hrani, robi ali i novcu za 10 porodica koje žive u naselju Servisna zona u Igalu, biće sjutra ponovo organizovana humanitarna akcija.

Na glavnom gradskom trgu od 8 – 15 h, organizatorke i humanitarke Zorica Drakulić Vidaković i Dragana Cmiljanić biće na raspolaganju svima koji žele da pomognu koliko mogu.
“Najneophodnija nam je garderoba za djecu do 13 godina, od hrane najosnovnije namirnice ulje, šećer i ostalo, i naravno, novac, koliko je ko u mogućnosti”, poručuje jedna od organizatorki akcije Zorica Drakulić Vidaković.
Ona je podsjetila da su tokom protekle dvije akcije uspjeli da prikupe 280 eura, kao i pomoć za tri porodice, pa će nastojati da sjutrašnjom akcijom prikupe pomoć i za preostalih 7 familija u Servisnoj zoni.
Ona je takođe istakla i da su od prikupljenih novčanih sredstava uspjeli da kupe novi inhalator za malu Saru, koja je uz novi, dobila i jedan polovni.
Sjutrašnja akcija treća je u nizu koju ove dvije humanitarke organizuju kako bismo svi zajedno pomogli onima kojima je najpotrebnije.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code