Početna Ekonomija Ponovljen postupak javnog nadmetanja za zakup 18 terasa u zoni morskog dobra

Ponovljen postupak javnog nadmetanja za zakup 18 terasa u zoni morskog dobra

5

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom ponovilo je javni poziv za zakup zemljišta u državnoj svojini za postavljanje terasa ugostiteljskih objekata u zoni morskog dobra tokom sezone u Herceg Novom.

Zakupca/korisnika nema 18 lokacija, a minimalne cijene zakupa kreću se od 660 eura do 7.787 eura bez uračunatog PDV-a.
Privremene lokacije za terase daju se u zakup bez postavljenih objekata i infrastrukturne opremljenosti. Lokacijama se pristupa preko postojećih staza i pristupnih komunikacija, a izuzetno ukoliko se pristupna staza nalazi na privatnoj parceli, izabrani ponuđač je dužan da za korišćenje lokacije obezbijedi saglasnost vlasnika.

Picerija i restoran

Ugovori se zaključuju za tekuću godinu, od dana zaključenja do 31.decembra, uz mogućnost godišnjeg produženja za period od 4 ( četiri ) godine, odnosno do 31.12.2023.god. Uslovi su da je korisnik/zakupac ispunio obaveze predviđene ugovorom, da ugovor nije jednostrano ili sporazumno raskinut ili u slučaju da je pokrenut sudski spor između Javnog preduzeća i korisnika-zakupca zbog neispunjenja preuzetih obaveza.

Vlasnik-zakupac poslovnog prostora može konkurisati za jednu terasu, a izuzetno, u ponovljenom postupku i za više terasa ukoliko na prvom nadmetanju ne bude bilo zainteresovanih lica.

Prijave za javno nadmetanje (aukciju) podnose se svakog radnog dana od 08 do 16 sati zaključno sa 1. julom.

5 Komentari

 1. Kako da ne! Kad ti skoče kaznene ekspedicije iz Podgorice, pardon, inspekcije, za vrat, zakupcu ne ostaje ništa. Đelju do kosti. Bolje džaba sjedati, nego džaba raditi.

  11
  2
 2. Da li ima neko ko se bavi turizmom u ovom gradu???Izvode se zemljani radovi na pjenu od mora za Luna park!!!Lokacija za luna park izmedju kategirisanog smjestaja !!!Do kada cemo tjerati turiste????To je zaledje Blatne plaze,a ljudi koji tu birave u pruvatnom smjestaju upravo dolaze zbog mira i tisine.Sad vise necemo imati ni to.Hvala sto mislite na nas sa Stare banjei mozda i onu spornu deponiju da stavite na Solila????Zasto ne??

  21
  3
  • Treba podnijeti prijavu protiv investitora i izvodjač radova, jer su prekršili sve moguće propise i zakone.Niti je vrijeme za radove,niti je gradilište obezbijeđeno, niti tabla postavljena o detaljima projekta, ….itd Oni mogu sve!!

   15
   2

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code