Početna Društvo Ponovljen poziv za zakup 22 opštinske lokacije

Ponovljen poziv za zakup 22 opštinske lokacije

4

Direkcija za imovinu i zastupanje Opštine Herceg-Novi objavila je II javni poziv za davanje u zakup objekata i lokacija za postavljanje privremenih objekata sezonskog karaktera putem javnog nadmetanja za koje nije pristigla nijedna prijava nakon prvog poziva od 14. juna.

U novom pozivu ponuđene su 22 lokacije, s obzirom da su nakon prvog, od ponuđene tada 41, 19 dobile zakupca. Period zakupa ostao je nepromijenjen, od 1. jula – do 1. oktobra. Najniže početne cijene zakupa za sva 3 mjeseca kreću se od 125 do 563 eura.

Opština je u zakup ponudila 14 lokacija u Igalu, sve na raskrsnici Obale Nikole Kovačevića i Dubrovačke ulice, po cijeni od 350 do 563 eura.

U Herceg Novom su ponuđene dvije lokacije kod Stepeništa 28. oktobra po cijeni od 125 eura ponaosob.

U Meljinama kod Pošte ponuđeno je 5 lokacija po cijeni od 258 eura ponaosob.

Nudi se i jedna lokacija u Zelenici kod Mjesne zajednice, a najniža mjesečna cijena zakupa je 350 eura.

Rok za podnošenje ponuda je sedam dana od objavljivanja javnog poziva.

Javno nadmetanje – aukcija održaće se 4.jula. u 8.30h u velikoj sali Opštine Herceg-Novi u prisustvu prijavljenih i registrovanih učesnika za svako nadmetanje ponaosob. Registracija učesnika biće obavljena istog dana, u sali Opštine Herceg Novi u 8 časova.

Zainteresovani mogu obaviti uvid u ponuđene lokacije u kancelariji broj. 88 na III spratu – Sekretarijat za prostorno planiranje i izgradnju Opštine Herceg Novi, u vrijeme prijema stranaka.

Bliža obavještenja po osnovu ovog Javnog poziva mogu se dobiti na telefon: 031-321-052, lokal 260 ili neposredno u kancelarijama Direkcije za imovinu i zastupanje u zgradi Opštine Herceg-Novi, u vrijeme prijema stranaka

4 Komentari

  1. Jako me zanima hoce li spijuni i dousnici I K i GP opet i ove godine dobit da peodaju kukuruz kod parka u Igalu.A verovatno hoce jer ovaj drugi zbir ima rodicu u Dps.Jeste.Jeste.A ove nase glupe vlasti u Novom veruju kad im ova dva dodju i kunu se da su njihovi Onda odu u Dps i kunu se da su njihovi.Ako treba poci ce sutra u Hgi i kleti se da su njihovi.I to im prolazi.Sad je pitanje jesu li oni tolliko pametni ili su ove nase parije i njihove vodje toluko glupe.Evo prosudite sami.

    4
    2

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code