Početna Društvo Ponuđen zakup za 4 kupališta u Herceg Novom

Ponuđen zakup za 4 kupališta u Herceg Novom

11

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobro objavilo je javni poziv za zakup javnih kupališta U Herceg Novom, Tivtu i Kotoru, a zainteresovani zakupci imaju rok do 19. juna za predaju dokumentacije. Pozivom je ponuđen zakup 8 kupališta: u Herceg Novom 4 i po dva u Kotoru i Tivtu.

Kad je riječ o Herceg Novom, zakupcima su ponuđena kupališta na kraju Igala, mala pješčana plaža pored Yachting cluba, jedna u Bijelo i obala u uvali Mirište na Luštici.

Zapadni kraj Blatne plaže u Igalu u dužini od 100 m, površine 752 m2, kategorisan je kao javno porodično kupalište, a postavljanje privremenih objekata nije planirano. Minimalna cijena zakupa je 500 eura.

Mala pješčana plaža sa istočne strane plaže „Yahting club“, u dužini od 50 m, površine 200 m2, sa pripadajućim akva prostorom, kategorisana je kao javna, bez mogućnosti postavljanja mobilijara i privremenih objekata. Minimalna cijena zakupa takođe je 500 eura.

U Bijeloj se izdaje plaža duga 34 m, površine 120 m2, klasifikovana kao javno porodično kupalište, bez mogućnosti postavljanja privremenih objekata. Minimalana cijena zakupa je 500 eura.

Na poluostrvu Luštica, obala u uvali Mirište, dužine 50 m, površine 430 m2, izdaje se kao javno izletničko kupalište, bez mogućnosti postavljanja privremenih objekata. Minimalna cijena zakupa je 500 eura.

Lokacije se daju u zakup bez postavljenih objekata i infrastrukturne opremljenosti.

Ugovori se zaključuju za 2020. godinu računajući od dana zaključenja ugovora do  31.12.2020. god.  uz mogućnost godišnjeg produženja za period od 3 godine, odnosno do 31.12.2023.god. pod uslovom da je korisnik/zakupac  izvršio obaveze predviđene ugovorom, da ugovor nije jednostrano ili sporazumno raskinut ili u slučaju da je pokrenut sudski spor između MD i korisnika/zakupca zbog neispunjenja ugovorom preuzetih obaveza.

Javno otvaranje kojem mogu prisustvovati ponuđači, pod uslovima koji će obezbijediti poštovanje preporuka Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti, pojedinačno za svaku lokaciju, održaće se 19.06.2020.god. od 12 časova u sali na I spratu poslovne zgrade MD u Budvi.

11 Komentari

 1. Sramota da toliko malu plazu uopste izdaju osim ako neki irvas ne uzme pa natovari gomilu pjeska iz kamenoloma i upropasti sve , zabolje one iz Pg i Budve za sve nas samo da im je otet sve sto mogu.

  20
  2
 2. Kada jednog lijepog dana prođe korona pandemija i turisti navrnu u Novi sa svih strana, moći ćemo im prodavati i crno ispod noktiju.
  Ja sam već prestao da kidam nokte i na rukama i na nogama!

  21
  3
 3. Da li moze neko da mi objasni zasto bi neko zakupio malu plazu pored Yahting kluba ako na njoj ne moze da postavi mobilijar.Na koji nacin ce zakupac da ostvari dobit?Prodavajuci krofne i kukuruz?

  30
  1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code