Početna Društvo POPIS U RADNJAMA “NOVITO” – “VOLI” PREUZIMA POSAO

POPIS U RADNJAMA “NOVITO” – “VOLI” PREUZIMA POSAO

0

novito_popisSvi trgovinski objekti “Novita” u Bijeloj, Baošićima, Meljinama, na kraju Igala, u soliteru u Igalu, na Gomili, Jokmegdana, na Toploj, u centru Herceg Novog, kao i još nekoliko u Tivtu, Budvi i Podgorici zatvoreni su radi popisa. Narednih dana  kompanija Voli počeće sa njihovim preuzimanjem i opremanjem, jer je i zvanično Voli kupio lanac marketa „Novito“.

 

Vlasnik kompanije “Voli” Dragan Bokan kazao je da će preuzimanje biti postupno, od objekata na primorju ka unutrašnjosti Crne Gore. – Naš cilj je da pripremna faza kontinuirano teče, kako bi postepeno u objekte uvodili „Volijeve“ kompanijske standarde, prilagođavali ih našem načinu poslovanja, upotpunili asortiman i podigli nivo usluge, ocijenio je Bokan.

“Voli” je potpisao sporazum sa, preduzećem “Mješovito” oko preuzimanja „Novita“ i italijanskom kompanijom “Spa Montenegro” koja je vlasnik ekskluzivne lokacije nekadašnjega Era centra na Zabjelu.

“Voli“ preuzima obaveze prema dobavljačima “Novita” u iznosu vrijednosti kupoprodajnih ugovora. Svim radnicima, a njih je u “Novitu” 160, koji imaju sklopljen ugovor o zaposlenju i on jož važi,  biće pružena prilika da nastave sa radom u preuzetim objektima, potvrdio je Dragan Bokan. Vrijednost preuzimanja je procijenjena na oko 10 miliona eura.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code