Početna Društvo Popločavanje od Škvera do Hotela Plaža do aprila

Popločavanje od Škvera do Hotela Plaža do aprila

12

Kompanija „Frali“ počela je sa izvođenjem radova na sanaciji, odnosno popločavanju dijela Šetališta Pet Danica, od Škvera do Hotela Plaža.

Potpredsjednica Opštine Herceg Novi, Danijela Đurović, koja je obišla danas tu dionicu dobila je uvjeravanja da će popločavanje trase od 320 metara biti završeno do početka aprila. Ona je o tome razgovarala sa predstavnikom izvođača radova, Zoranom Marasovićem, sa kojim su razmatrani svi aspekti sanacije, saopštili su iz press službe Opštine.

Picerija i restoran

Nabavka i postavljanje novog kamena za popločavanje spada pod ugovorne obaveze izvođača radova kanalizacionog kolektora i neće biti dodatni trošak. Popločavanje dionice od Škvera do Hotela Plaža odvija se u sklopu dogovorene dinamike na završetku izgradnje kanalizacionog kolektora.

Đurović je u toku terenskih aktivnosti obišla i lokaciju na Šištetu, gdje je vršena sanacija „divlje“ deponije, kao i plažu na Staroj Banji, gdje je preduzeće „Čistoća“ radilo na uređenju i pripremi terena za sjutrašnji turnir u piciginu, u okviru 49. Praznika mimoze.

12 Komentari

 1. A valjalo bi naredit Madjarima da ono ruglo ispod hotela Topla i Centar gdje je zelenom bojom zamazano da se lijepo oblozi kamenom da setaliste bide lijepo ne ruglo.

  14
  2
  • Pa hajdemo Opštini postaviti pitanje, svi.
   Zna se ko se iz Agencije ugradio.
   I na brzinu su se stavljale, a Kolektor već bio u poodmakloj fazi.
   I javno je rečeno da se pažljivo skidaju, pa će se vratiti.
   Ali ovaj narod pamti kao riba, par sekundi.

   12
 2. Da li moze u okviru ovog poplocavanja da se obradi kamenim plocama fasada onog rugla od pumpne stanice kod Macela (lijevo na gornjoj slici) i ukloni ona rogobatna mreza a ako je mora biti da se uradi nesto estetskije, npr od kombinacije kamena i kovanog gvozdja.

  33

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code