Početna Društvo POPRAVLJEN KROV BAZENA INSTITUTA U IGALU

POPRAVLJEN KROV BAZENA INSTITUTA U IGALU

0

instkrovKrov bazena Instituta u Igalu, koji je uništen u olujnom vremenu pred kraj prošle godine, saniran je i sve je onako kako smo planirali – rekao nam je pomoćnik direktora Instituta, Željko Andrić.

Vrijeme koje se pogoršavalo i proteklih dana pogotovo na Badnji dan nanjelo dodatne, ali neznatne štete na krovu. Teško je bilo naći potreban materijal – kaže Andrić.

Picerija i restoran

Račun još nije dostavljen, ali pretpostavlja se da će radovi koštati i do 50 hiljada eura. Sada slijedi posao oko bazena, biće ispuštena voda i obavljeno čišćenje, jer je dio staklene vune pao u bazen. To će trajati narednih 5 dana, pa bi i vaterpolisiti i plivači molgi već od narednog ponedjeljka da natstave sa treninzima.

Udari bure tog 22. decembra prošle godine bili su i 35 metara u sekundi, a metalne konstrukcije krova su uslijed jakog vjetra bile zaglavljene, dok su neke pale i u bazen, neposredno pred početak treninga prvog tima Jadrana.

Od 3. januara Jadranaši treniraju u Kotoru, Budvi i Dubrovniku, što svakako otežava pripreme za nastavak sezone.

Naime od 4. februara očekuje ih prva utakmica u Jadranskoj ligi u Dubrovniku protiv Juga, a već 8. februara trebalo bi da na bazenu u Igalu dočekaju Sprtak iz Volgograda u okviru 5. kola Evro lige.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code