Početna Sport Porazi Bijele u južnoj regiji i Mini basket ligi

Porazi Bijele u južnoj regiji i Mini basket ligi

0

Mlađi pioniri Bijele poraženi su minulog vikenda pred svojim navijačima od prvoplasinrane ekipe na tabeli, KK Mediterana iz Bara, rezultatom 53:76.

Bijeljani su u prvom pomuvremenu bili ravnopravan protivnik, ali je u nastavku od izražaja došla “dugačka” klupa Barana, odnosno mnogo veći broj igrača u rotaciji.

Najefikasnji kod domaćih bio je Matija Matković sa 20 poena, Vlado Ilić je upisao 18, Miloš Gligović 8, Ilija Roganović 4, a nastupili su još i Nemanja Deretić, Dušan Vujović, Čedo Đinović, Igor Kilibarda, Luka Krivokapoic, Arađel Jeremić, Ivan Mišević i Vasilije Malović.

Mini basket ekipa Bijele, odnosno igrači rođeni 2009. godine i mlađi na drugom turniru u organizaciji Košarkaškog saveza u Budvi zabilježili su 3 poraza. Od ekipe Galeb rezultatom 17:24, od Anagastuna iz Nikšića 12:35 i od KK All Star 16:51.

Kako su kazali iz uprave kluba, cilj turnira je da se mališani upoznaju sa pravilima košarke. Zbog toga su svi dobili priliklu da zaigraju. Turnir je za njih jedno veliko druženje.

– Pretrpljeli sva tri poraza, iako ima interesovanja i velike energije kod ove djece. Ostaje nam u bućnosti samo da radimo i napredujemo. Pozivamo i ostale dan nam se pridruže u magičnoj igri pod obručima, jer tu su druženja putovanja, takmičenja… – ističu oni.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code