Porobić direktno sa građanima i privrednicima Herceg Novog

Porobić direktno sa građanima i privrednicima Herceg Novog

3263
0
Podijeli

Nosilac liste DPS Herceg Novi Petar Porobić nastavlja razgovore sa građanima. Današnji dan posvećen je poljoprivredi, navodi se u saopštenju iz DPS-a.

U društvu potpredsjednika Vlade Milutina Simovića, Porobić je obišao Udruženje poljoprivrednika Herceg Novog, veterinarsku stanicu, poljoprivredne apoteke, klaonicu “Babić”, vodovod u Prijevoru i više poljoprivrednih proizvođača.

Picerija i restoran

“Suština naše kampanje je direktan razgovor sa građanima, razumijevanje za probleme koje iznose i velika volja koju imamo da istaknute probleme riješimo”, kazao je Petar Porobić, nosilac liste DPS.

“Kao pojedinačno najjača partija u Herceg Novom tako ćemo raditi i poslije izbora. U našem fokusu su ljudi, obični ljudi koji žive u našem prelijepom gradu. Borićemo se za Novljane i razvoj našeg grada. Imamo potencijale i u poljoprivredi i danas Iskoristio priliku da u direktnom razgovoru istaknem naše opredjeljenje da više povezujemo poljoprivredu i turizam, i idemo u susret razvojnim projektima Herceg Novog” zaključio je Petar Porobić.

I ova aktivnost predstavlja uvod u izbornu pobjedu, za koju vjerujemo da predstavlja samo početak obnove Herceg Novog – naveli sun a kraju saopštenja iz DPS-a.

Plaćeni izborni program

Nema komentara