Početna Društvo Porodica Hamović donirala vozilo Domu zdravlja Herceg Novi

Porodica Hamović donirala vozilo Domu zdravlja Herceg Novi

17

Novo vozilo marke Dacia Sandero LGV Essential, vrijednosti 12,5 hiljada eura, donacija je porodice Hamović iz Herceg Novog Domu zdravlja Herceg Novi.

Direktor Doma zdravlja, Radivoje Božović, zahvalio je donatorima na ovom izuzetno humanom gestu i vrijednom poklonu.

– Vozilo će biti na raspolaganju Jedinici za patronažu, čime će značajno biti unaprijeđen rad ove službe – kazao je Božović.

On je pozvao sve privredne subjekte i pojedince sa područja Opštine da slijede primjer porodice Hamović i time daju svoj doprinos unapređenju kvaliteta zdravstvene zaštite građana Herceg Novog.

Porodica Hamović izrazila je zadovoljstvo što je pomogla zdravstvenoj ustanovi koja brine o zdravlju stanovnika, ističući da im je bio cilj da daju svoj doprinos poboljšanju uslova za rad zaposlenih, samim tim i dostupnijoj zdravstvenoj zaštiti sugrađana.

17 Komentari

 1. Svaka čast porodici Hamović, ali je tužno da sestre patronažne službe koje dnevno pomognu na desetine bolesnih voze Juga starog 20 godina i da nam je zdravstvo do prije dvije godine bilo na poslijednjem mjestu u Evropi(ni sada nije puno bolje) a imamo Porto Novi, Porto Montenegro, Luštica bay, auto put…

  16
  1
 2. Svaka čast porodici, al mislim da je bolje bilo usmjerit pare za liječenje djece, jadno je zdravstvo kad mu gradjani doniraju auto

  20
  21
 3. Sve ok..fin gest..samo nzm sto ce im toliko auta..zauzeli su citav parking sa autima..a hitna koristi auto na na guranje..tako je bilo pre 2-3 god sad nzm jel popravljen..

  18
  11
 4. ZA ZDRAVSTVO SE IZDVAJAJU OGROMNE PARE, ALI UVIJEK HVALI… SVAKA ČAST ZA VOZILO KOJE NIJE NI MALO JEFTINO! U ZDRAVLJU SE VRATILO! SVAKA POHVALA STVARNO! VELIKI POZDRAV ❤ 🧡 💛 😁

  31
  1
 5. Herceg Novi je u prošlosti bio poznat po broju i veličini zadužbina na širim prostorima. Stari Novljani su poklanjali gradu od srca, imovinu velike vrijednosti, kako materijalne tako i kulturne.
  Pohvala za porodicu za ovakvu značajnu donaciju. Nadam se da će se neko naći da donira i bolnicu Meljine. I u ovim teškim trenucima za gradjane se pokazala od velikog značaja. Zaposleni rade sa puno entuzijaza, ali potrebna su sredstava za dotrajalu i nepostojeću opremu na svim odeljenjima. Sva odeljenja su jako bitna. Od hirskog, preko interno do svih ostalih. Za porodiliste bi i manja sredstva bila značajna. Kupovinom neophodnih aparata, koji uopste nisu skuoi, olakšalo bi se rad osoblju, a naše mame i bebe bi imale svu potrebnu njegu, jer tu se porađaju naše sugrađanke ( i sve ostale koje to žele) i rađaju naša djeca. Tu se porađaju Vaše žene, cerke, sestre, tetke… I rađaju Vašu djecu. Zgrada je relativno nova, osoblje kvalitetno, ljubazno, samo malo sredstava treba da bude na visokom nivou.

  36
  1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code