Portal Radija Jadran pomjera granice

Portal Radija Jadran pomjera granice

7
Podijeli

google analytics rjd ftNaš informativni portal proteklih 30 dana posjetio je rekordan broj čitalaca.

U tom preiodu, prema Google Analytics-u, sajt www.radiojadran.com je imao čak 50.900 jedinstvenih posjeta, 196.473 sesija i nevjerovatnih pola miliona otvorenih stranica (514.651).

Picerija i restoran

Portal je aktivan od 2011. godine, a od tada je objavljeno preko 10.000 vijesti i desetine hiljada komentara.

analytics feb2016

7 Komentari

  1. Bravo za Radio Jadran!! Mozda i Jadran jednog dana dobije neku mrvicu sa Opstinske trpeze, koja je za neke stvari veoma raskosna.. Samo naprijed Jadranasi!!

  2. Pohvaljuju vas ,vidim, samo vrlo aktivni davaoci komrentara, i to slobodomisleci.Botovi nisu placeni za pohvale,te ih ovdje nema.Nece ljudi da rade za dzabe!
    Samo ovako nastavite, da nema ovog ,,ventila,, da iskazemo svoje misljenje,mnogi bi se udavili u kolotecini.
    Zao mi je sto ste ukinuli ,,plus,,i ,,minus,, ili barem neki trend glasanja(tipa postotak pluseva i minusa na dati komentar)

  3. Svaki dan citam jos samo da je manje vijesti iz politike bilo bi bolje jer nista dobro od njih al jasno morate sve pisati. Redizajn portala cista 5 mnogo bolje od prethodnog.

  4. Svaka cast.Napravili ste pomak na medijskoj sceni ,narocito portalom,i ponudili fjakavim Novljanima da makat iz.svojih fotelja,pokazu da umiju da misle!!Dobro,neki su za to i placeni,ali moze da se utvrdi.javno mnjenje i misljenje iz obih vijesti,i iz komentara.Bravo!

Ostavite komentar

*

code