Početna Turizam PORTO MONTENEGRO NA SAJMOVIMA NAUTIKE U LONDONU I DIZELDORFU

PORTO MONTENEGRO NA SAJMOVIMA NAUTIKE U LONDONU I DIZELDORFU

0

Sajam nautike u DizeldorfuKompanija Adriatic Marinas predstavila je marinu i naselje Porto Montenegro na januarskim sajmovima nautike, u Londonu i Dizeldorfu.

Sajam nautike u Londonu u svom 59. izdanju okupio je više od 500 izlagača, a obilježili su ga veliki broj promocija i evropskih premijera najnovijih jahti i brodova. Za vrijeme njegovog trajanja, od 12. do 20. januara, štandove je obišlo više od 90.000 posjetilaca. Nakon Velike Britanije, tim Porto Montenegra predstaviće projekat na Međunarodnom sajmu nautike u Dizeldorfu, koji se održava 44. put u Dusseldorf Exhibition centru, od 19. do 27. januara. Više od 1.650 izlagača iz preko 50 zemalja okupilo se da prezentuje luksuzne jahte i jedrilice, opremu za ronjenje, jedrenje i ostalo namjenjeno zabavi na vodi, pod vodom ali i uz obalu. O veličini sajamske manifestacije u Dizeldorfu svjedoči i podatak da više od 40.000 posjetilaca iz cijelog svijeta zbog sajma doputuje u Njemačku.

Picerija i restoran

Kada je u pitanju jahting industrija, u 11 sajamskih hala u Dizelforfu smješteno je 440 izlagača koji predstavljaju više od 1.700 plovila svih veličina. Da ne nedostaje ni medijskog interesovanja svjedoči činjenica da je na Sajmu akreditovano 2.300 novinara iz 42 zemlje.

Nakon Londona i Dizeldorfa, projekat Porto Montenegro biće predstavljen na šestom Sajmu nautike u Moskvi, koji će biti održan od 12. do 17. marta. Organizatori najavljuju 350 vodećih svjetskih kompanija koje će biti raspoređene na 45.000 metara kvadratnih izložbenog prostora. Sudeći po prošlogodišnjoj statistici, sajam u Moskvi u najvećoj mjeri posjećuju vlasnici luksuznih plovila i magovi nautičke industrije.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code