Porto Montenegro na sajmu turizma u Dubaiju

Porto Montenegro na sajmu turizma u Dubaiju

0
Podijeli

Marina za superjahte i nautičko naselje Porto Montenegro iz Tivta predstaviće rezidencijalnu ponudu i ponudu marine, kao i komercijalne sadržaje nautičkog naselja, na sajmu nautike Dubai Internacional Boat Show, koji se održava u prijestonici Ujedinjenih Arapskih Emirata od 28. februara do 4. marta.

Marina Porto Montenegro ovogodišnji je dobitnik prestižnog priznanja “Marina of Dinstiction” (Marina koja se izdvaja po izuzetnosti), koju dodjeljuje britanska Yacht Harbour Asocijacije (TYHA). To je zvanično prva i jedinstvena nagrada u ovoj kategoriji u istoriji TYHA-e, te će i ovo priznanje biti dobar argument za promociju Boke Kotorske kao nove jahting destinacije klijenteli sa Bliskog Istoka.

Picerija i restoran

Pored toga, najveća lowcost kompanija sa Bliskog Istoka, “flydubai” najavila je prošle sedmice letove iz Dubaija direktno za Tivat, za predstojeću ljetnju sezonu. Ovim strateškim postupkom, Tivat ulazi u avio-mrežu direktnih letova, sa „zalivskom državom“ Ujedinjenih Arapskih Emirata, od juna do septembra 2017. godine. Ova informacija će svakako biti još jedan u nizu razloga zbog čega Crna Gora treba da bude destinacija za posjetiti, kad su u pitanju visokoplatežni gosti iz Emirata, a koja će biti promovisana na Sajmu.

Dubai International Boat Show jedan je od najvećih i najuticajnijih sajmova elitnog jahtinga u svijetu. Ove godine na njemu će biti izložene jahte svih vrsta i veličina, plovila za sport i rekraciju, skupi i egzotični automobili, razni vodeni sportovi i aktivnosti povezane sa morem i plovidbom, kao i ponuda najboljih svjetskih marina i čarter-agencija. Očekuje se da će sajam u Dubaiju naredne sedmice obići preko 30 hiljada posjetilaca iz više od 120 država svijeta.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code