Početna Promo Porto Montenegro na septembarskim evropskim sajmovima nautike

Porto Montenegro na septembarskim evropskim sajmovima nautike

0

Kompanija Adriatic Marinas predstaviće svoj projekat Porto Montenegro na najznačajnijim septembarskim sajmovima nautike u Evropi. Niz prestižnih manifestacija počinje sajmom u Kanu (10. – 15. septembra), nakon čega slijedi predstavljanje projekta na Sajmu nautike u Sauthemptonu u Britaniji (13. – 22. septembra), a krajem mjeseca i na sajmu nautike u Monaku (25. – 28. septembra).

Ovi sajmovi su sjajne komunikacione platforme za susrete sa partnerskim kompanijama i saradnicima, novim klijentima Zapadne Evrope koji i jesu dominantni klijenti Porto Montenegra, i u domenu marine i rezidencija Porto Montenegra.

Sajam nautike u Kanu oboriće ove godine sve rekorde po pitanju broja izlagača – promocija preko 125 jahti, i preko 590 kompanija koje se bave jahting industrijom. Organizatori očekuju preko 50.000 posjetilaca.

Porto Montenegro biće predstavljen i na ovogodišnjem sajmu nautike u Sautemptonu u Velikoj Britaniji, od 13. do 22. septembra. Tokom devet dana manifestacije, posjetioci će imali priliku da obiđu gotovo 2 kilometra pontona ispunjenih sa nekoliko stotina plovila. Ovaj nautički šou poznat je po izuzetnoj ponudi opreme za vodene sportove i nautičkih potrepština, kao i najnovijih dostignuća nautičke industrije. Sajam nautike u Sautemptonu predstavlja najveći nautički šou u Evropi, a održava se svakog septembra od 1969. godine u Mejflauer Park-u.

MYS – Monaco Yacht Show okuplja najpoznatija brodogradilišta, brokerske kuće, dobavljače nautičke opreme, kao i sam vrh jahting dizajna i bogatu klijentelu i vlasnike luksuznih plovila. Ovogodišnji MYS je jedinstvena prilika da se u marini Port Herkules predstavi više stotina izlagača i partnera.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code