PORTO MONTENEGRO POMAŽE TIVATSKI KK TEODO SA 3.000 EURA

PORTO MONTENEGRO POMAŽE TIVATSKI KK TEODO SA 3.000 EURA

164
0
Podijeli

Košarkaškom klubu Teodo iz Tivta donaciju od 3.000 eura, uručila je kompanija Adriatic Marinas – Porto Montenegro, čime se nastavlja sponzorska pomoć ovom klubi koji bilježi sve bolje rezultate.

Direktor KK Teodo, Miško Lučić, naglašava da će sredstva dobijena od kompanije Adriatic Marinas biti raspoređena za mlade selekcije, Teodo školu i organizaciju Košarkaškog kampa Tivat 2014.
U toku održavanja kampa biće odabrani najtalentovaniji košarkaši za nastupajuću sezonu, kaže Lučić.

Picerija i restoran

On ističe da u devetoj sezoni ovog kluba, košarkaši pokazuju odlične rezultate, te da ih sada očekuje Super liga, i odlučujući meč za plasman na final four Balkanske lige.

Košarkaški klub Teodo jedan je od sportskih klubova sa kojima kompanija Adriatic Marinas realizuje sponzorsku saradnju, ali Porto Montenegro pomaže i druge sportke klubove.
Ove godine finansijska sredstva su opredijeljena i za Jedriličarski klub Delfin, Aikido klub Tivat, Streličarski klub Tivat, Planinarsko društvo Pestingrad, kao i Teniski klub Porto Montenegro čiji su članovi i talentovani mladi Tivćani Tamara Bojanić i Petar Damjanović – rekao je pr menadžer kompanije, Danilo Kalezić.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code