PORTO MONTENEGRO PREDSTAVIO PONUDU U PEKINGU

PORTO MONTENEGRO PREDSTAVIO PONUDU U PEKINGU

77
0
Podijeli

 

LPS Peking3Porto Montenegro je krajem prošle sedmice predstavio ponudu na prestižnom događaju Luxury Property Showcase 2013 (LPS), koji je od 31. maja do 02. juna održan u Pekingu. Na najekskluzivnijem skupu ove vrste u Kini, koji se bavi međunarodnim projektima luksuznih nekretnina, Crnu Goru je osim Porto Montenegra predstavio i Atlas Invest, uz snažnu podršku Ambasade Crne Gore u Kini i Ambasadora Nj.E. Branka Perovića.
Luxury Property Showcase objedinjuje svjetsku ponudu luksuznih nekretnina, prestiižnih, a eko-osvještenih projekata, uslužnih djelatnosti u oblasti investiranja i zdravlja, ali i mnoge svjetski poznate luksuzne brendove. Kroz bogat raspored gala koktela, seminara, predavnja, sastanaka i promotivnih aktivnosti, izlagači su se obratili medijima, ali i potencijalnim partnerima i kupcima. Drugog dana viši marketing menadžer Porto Montengra, Met Morli, održao je tridesetominutnu prezentaciju na temu “Crna Gora – najaktuelnija evropska destinacija za investicije”.
Luxury Property Showcase 2013 organizuje istoimena kompanija, uz podršku magazine Interior Design. Ovogodišnji šou je priređen u jednom od najluksuznijih zdanja u Pekingu, u hotelu Legendale, smještenom u samom centru grada, odmah preko puta Regent hotela, koji je ujedno i hotelski brend koji će se već sledeće godine naći u Porto Montenegru.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code