Početna Promo Porto Montenegro prijatelj serije “Dug moru”

Porto Montenegro prijatelj serije “Dug moru”

6

Porto Montenegro sponzor je serije „Dug moru“ u režiji Gorana Gajića, koja je premijerno prikazana u Kombank dvorani u Beogradu pred brojnim zvanicama, a serija će biti emitovana na Superstar TV –u nedjeljom u 21:00h i na RTS-u ponedeljkom u 20:00h.

Neobična dramska saga protkana je mitskim elementima, kao i elementima trilera, a zapravo predstavlja toplu porodičnu priču o žrtvi i beskrajnoj ljubavi. Od prve epizode prepliću se sadašnjost, sjećanja, teške traume iz prošlosti, tajne, priviđenja slovenskih bogova i mitovi, u čijem središtu je mit o moru koji svake godine uzima svoj dug –  sedam ljudi, sedam žrtava onome što je početak i kraj svega, izvor života i opstanka.

– Zadovoljstvo je biti prijatelj serije Dug moru, i podržati kvalitetnu filmsku produkciju, u kojoj glume crnogorski glumci, pogotovo mlada generacija. Neki kadrovi serije su snimani i u Porto Montenegru i jedva čekamo da pratimo zaplet, obrt i rasplet serije na malim ekranima. Vjerovali smo sjajnom producentskom ekipi, Bojanu i Bojani Maljević i fantastičnom Goranu Gajiću, istakla je PR menadžerka Porto Montenegra, koja je prisustvovala promociji serije u Beogradu.

Izvanrednu ekipu glumaca predvode Dragan Mićanović, Nada Šargin, Ana Lečić, Vule Marković, Branimir Popović, Pavle Popović, Sergej Trifunović, Leon Lučev, Miodrag Krstović, Mišo Obradović, Vesna Trivalić, Mina Sovtić, Bojan Dimitrijević, Stela Ćetković, Bojana Maljević.

6 Komentari

  1. Luštica i njen beskrajno lijep krajolik se ne spominje! Ne spominju se nažalost ni novska djeca amateri koja su dala svesrdan doprinos seriji!

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code