PORTO MONTENEGRO REKONSTRUISAO IGRALIŠTE DJEČJEG DOMA MLADOST U BIJELOJ

PORTO MONTENEGRO REKONSTRUISAO IGRALIŠTE DJEČJEG DOMA MLADOST U BIJELOJ

165
0
Podijeli

Kompanija Adriatic Marinas d.o.o. rekonstruisala je igralište u dvorištu Dječjeg doma Mladost u Bijeloj. Njeni predstavnici tim povodom posjetili su štićenike Doma, darujući im i novogodišnje paketiće.

Zaposleni na projektu Porto Montenegro su čitavu nedjelju izdvojili za uređenje dvorišta, a rekonstrukcija igrališta podrazumijevala je kupovinu novog mobilijara za igru, klackalice, ljuljaške, uređenje bazena sa pijeskom i zelenih površina, ali i opravak klupa i rasvjete u dvorištu Doma.
– Ovo dvorište je dar u kojem možete uživati još dugo. Tu smo za Vas svakog dana i možete doći da nas posjetite u Porto Monenegro kad god poželite. Uvijek ćete nam biti dragi gosti – rekao je izvršni direktor Porto Montenegra, Oliver Korlet.
Zamjenica direktora Slavica Ilić zahvalila je kompaniji na neobičnom poklonu koji će koristiti štićenicima za vrijeme njihovih svakodnevnih dječjih aktivnosti u dvorištu, odnosno u igri i druženju.
Zaposleni na projektu Porto Montenegro prikupili su dodatnih 2.600 eura za novogodišnje paketiće mališanima, te je svako od njih dobio i garderobu za zimske dane, toplu obuću, igračke i slatkiše.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code