Portonovi na prezentacijama u Kanu, Diseldorfu, Istanbulu, Londonu…

Portonovi na prezentacijama u Kanu, Diseldorfu, Istanbulu, Londonu…

6
Podijeli

Projekat Portonovi, u Kumboru, vrijedan 650 miliona eura, predstavljen je na najvećem svjetskom sajamu nekretnina MIPIM u Kanu, u sklopu delegacije crnogorskog Ministarstva za održivi razvoj i turizam. MIPIM je ugostio 24.200 učesnika tokom 4 dana izložbi, konferencija i networking događaja, od 13 do 18. marta. Predstavnici 100 zemalja i 3100 kompanija okupili su se kako bi predstavili najveće međunarodne projekte – od stambenih do komercijalnih, hotela, turističkih i logističkih nekretnina.

Kako je saopšteno iz komapnije Azmont Insvestments, posjetioci crnogorskog štanda, na kojem je predstavljen i Portonovi, imali su priliku da iskuse dio onoga što će rizort imati u ponudi, ali i da dobiju više informacija o mogućnosti investiranja.

Picerija i restoran

– Kao kompaniju koja je već 5 godina u Crnoj Gori, posebno nas raduje činjenica da je Crna Gora sve prepoznatljivija kao destinacija i ujedno interesantnija svjetskim putnicima i investitorima iz različitih zemalja.Tokom prva tri mjeseca 2018. godine, Portonovi rizort, sa posebnim fokusom na Marinu, predstavljen je na međunarodnim nautičkim sajmovima u Dizeldorfu i Istanbulu, a kao dio sveobuhvatne promocije kompanije i partnera D-Marin – navodi se u saopštenju.

Azmont Investments u narednom periodu nastavlja sa predstavljanjem projekta u nastanku, pa će auditorijum u Londonu već krajem ovoga mjeseca imati priliku da se bliže upozna sa samim rizortom.

Portonovi je osmišljen tako da Crnu Goru postavi na svjetsku mapu kao sljedeću destinaciju za probirljive svjetske putnike, a gradi se na samom ulazu u Bokokotorski zaliv. Otvaranje rizorta će se odvijati u nekoliko faza, počev od ove godine. Portonovi rizort, površine 26 ha, imaće 275 nekretnina. Imaće prvi One&Only hotel u Evropi, sa integrisanim Espace Chenot Health Wellness Spa Montenegro.

Ono što posebno izdvaja rizort i čini njegovu okosnicu jeste potpuno nova i najmodernija D-Marin Portonovi Montenegro marina.

Glavni investitor Portonovi rizorta je kompanija Azmont Investments, jedan od vodećih investitora u Crnoj Gori. Sjedište kompanije je u nađoj zemlji od 2012. Godine. Kako se zaključuje u saopštenju, za sada, Portonovi je glavni projekat kompanije, a dobro poznati investitor je otvoren za dalja ulaganja ne samo u Crnoj Gori, već i u drugim zemljama.

6 Komentari

  1. Srediće se njihovo okruženje,ali neće naše niko da sređuje.Sve što rade i nama koristi,koliko je samo naših tamo zaposleno,mnogi možda to ne znaju da se i sad traže sposobni za poslove na građevini,ali nije lako,nema tamo lažnih obećanja.

    2
    2
  2. A jesu li prikazali kakvo im je okruzenje Porto Novog? Put kroz Djenovic, drace i smece odmah preko ulice kroz Kumbor, …cista egzotika!

    18
    5

Ostavite komentar

*

code