Portonovi se otvara 2019. godine, biće predstvljen na sajmu nekretnina u...

Portonovi se otvara 2019. godine, biće predstvljen na sajmu nekretnina u Bakuu

13
Podijeli

Portonovi Rizort biće predstavljen na sajmu nekretnina u Bakuu od 22. do 24. novembra 2018. godine, a otvaranje Rizorta će obilježiti 2019. godinu i postaviti nove standarde za crnogorski elitni turizam, najavljuju iz kompanije Azmont Investments.

Prvi višenamjenski Rizort u Crnoj Gori koji se prostire na 26 hektara najljepšeg dijela obale na ulasku u Bokokotorski zaliv, biće otvoren 2019. godine. Portonovi će biti prvi Rizort u Crnoj Gori koji će, osim rezidencijalnog dijela sa više od 200 luksuznih stanova dizajniranih u duhu autentičnog bokokotorskog stila gradnje sa raskošnim vrtovima, imati i D-Marin Portonovi Montenegro Marinu za super jahte, podsjećaju iz Azmonta.

Picerija i restoran

-Prvi One&Only u Evropi, u čijem će sklopu biti globalno prepoznat lanac wellness Espace Chenot Health Wellness Spa, biće još jedna potvrda najvišeg nivoa kvaliteta turističke ponude u Crnoj Gori. Sa namjerom da simbolizuje dugu tradiciju, nesvakidašnju kulturu i autentičnost Crne Gore i njenih prirodnih ljepota, Portonovi je trenutno najinspirativniji projekat koji privlači interesovanje kupaca širom Evrope i svijeta. Osim rezidencijalnog dijela i najmodernije marine u Crnoj Gori, koji će postati omiljena destinacija prvim stanarima i vlasnicima brodova i jahti, Portonovi će poželjeti dobrodošlicu i svim drugim posjetiocima širom svijeta – obećavaju iz Azmonta.

Raznolikost restorana I specijaliteta globalne kuhinje, raskošan izbor modnih brendova, salona, prodavnica, galerija, kreirani su za modernog, osviješćenog građanina svijeta koji vrednuje kulturu, istoriju, umjetnost i autentičnost civilizacija. Ovaj elegantni dio obale koji odiše šarmom najljepšeg zaliva u ovom dijelu Evrope, već postaje jedna od najtraženijih destinacija za sezonu 2019. godine, saopštavaju iz  Azmont Investmentsa. Glavni investitor projekta u Kumboru, azerbejdžanskoj javnosti će predstaviti Crnu Goru kao destinaciju i Portonovi rizort na Expo Real Estate sajmu u Bakuu od 22-24. novembra.

13 Komentari

 1. Kako ste negativni, zaboga! Tako ekskluzivnim kompleksom dobice Crna Gora, Boka, Novi, a Kumbor pogotovo. Skocice vrijednost svim kucama u okolini, kao sto je Tivat, nekad rupa od mjesta, dobio sa Porto Montenegro. Nadam se da ce zbog velikog investitora biti rijesen i najveci problem – kanalizacija. Bez toga – nema turizma!

  15
  4
   • Mozes Bruno pocet gajit organsko povrce pa im prodavat – otkupice ti svu blitvu, pomidoru, krtolu, zelje….ili kvalitetan sir. Velika prilika za one koji zele da ponude koser meso… Ponudit im interesantne izlete….kulturna desavanja…zavisi koliko skole imas, koliko jezika govoris, i koliko ambicije da saradjujes sa ovakvom kompanijom?

    10
    5
 2. Da li su oni krivi za ovaj Aamazon u kumborskom tjesnacu? Da smo država ( kao što nijesmo), trebalo bih oderati tako da ni njima i nikome drugome ni na kraj pameti ne dođe da zemlju surgavaju u more.

  12
  13

Ostavite komentar

*

code