Početna Društvo Portonovi veče vina – Arome i mirisi iz cijele Evrope

Portonovi veče vina – Arome i mirisi iz cijele Evrope

1

Vrela subota uz povjetarac sa mora, u srcu sezone i na jednoj od najatraktivnijih lokacija na jadranskoj obali je idealno vrijeme za Portonovi veče vina. Vinare, ali i mnoge ljubitelje vina će obradovati događaj koji će ugostiti poznate vinarije iz cijele Evrope. Izložbu će obogatiti i muzički nastupi Klape Castel Nuovo i Marijane Zlopaše, dok će gosti uživati na Vista trgu, u zalasku sunca i večeri pod zvijezdama, oplemenjenoj različitim aroma i mirisima vina ali i odgovarajuće hrane.

Foto: Portonovi

„Vino je piće koje je istorijski vezano za ljudsku civilizaciju u mnogim dijelovima svijeta, uključujući našu prekrasnu obalu. Latini su davno rekli: “U vinu je istina”. Nadam se da je naša istina da ćemo individualnim naporima svih nas imati još mnogo događaja i razloga za slavlje. Baš kao i vino, i naša industrija zahtijeva ogroman rad i predanost kako bi s godinama postala sve bolja. Organizacijom ovakve manifestacije dodajemo novu aromu našim aktivnostima i siguran sam da je ovo samo početak lijepe tradicije“, izjavio je Rašad Alijev, izvršni direktor kompanije Azmont Investments.

Ulaznica uključuje degustacije vina i ostalih proizvoda koji će biti u ponudi tokom večeri. Zbog maksimalnog ugođaja i epidemioloških mjera, broj ulaznica je ograničen i mogu se kupiti samo u kafiću i koktel baru Koffein.

Pozivamo vas da nam se pridružite na Portonovi večeri vina – subota 24. jula 20:00 – 00:00.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code