Početna Društvo Pošaljiite SMS na 14543 za malu Anđelu

Pošaljiite SMS na 14543 za malu Anđelu

0

Telekom Crne Gore je u saradnji sa Fondacijom Budi human, otvorio SMS liniju za pomoć 12-godišnjoj Kotoranki Anđeli Petrović, u okviru humanitarne akcije “Punim jedrima za Anđelu”, koju je pokrenula Pomorska škola Kotor uz podršku Ministarstva prosvjete.

andjela-petrovicKako navode u saopštenju, poruku sadržine 2 potrebno je poslati na broj 14543. Cijena poruke je 1 euro, Telekom neće naplaćivati proviziju, a donatorska linija je oslobođena i PDV-a.

Oni ko­ji su u mo­guć­no­sti da po­mog­nu An­đe­li mo­gu to ura­di­ti i upla­tom na broj ra­ču­na: 530-0300100076032-64 Ili­ja Pe­tro­vić, NLB ban­ka.

Dvanaestogodišnjoj Anđeli Petrović je, nakon rutinskog hirurškog zahvata, dijagnostikovan agresivni karcinom kostiju. Za njeno liječenje u specijalnoj bolnici za djecu u Štutgartu u Njemačkoj, potrebno je 150.000 eura u početnoj fazi liječenja.

Budvani u humanitarnoj akciji za Anđelu

Humanitarni koncert za pomoć teško oboljeloj Kotoranki, Anđeli Petrović, u organizaciji TO Budva, biće upriličen u okviru Božićnog bazara na trgu ispred Starog grada u Budvi, u srijedu 28. decembra, u 19 časova.

Nastupiće crnogorski bendovi “Žilet” i “Goldtimersi”, kao i duo Krstina Đurić i Kristijan Đuranović. Pored bine biće postavljena donatorska kutija za novčane priloge namijenjena liječenju djevojčice Anđele Petrović.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code